Καλό ταξίδι Μάνο...

Καλό ταξίδι Μάνο...
Ακολουθήστε μας στο Google news

Έφυγε πρόωρα από τη ζωή, μόλις στα 62 του χρόνια, ο δημοσιογράφος Μάνος Αντώναρος, ο οποίος νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού.

13 Ιουλίου 2018

Ήταν γιος του σκιτσογράφου Αρχέλαου και πατέρας δύο παιδιών, της Αθηνάς και του Αρχέλαου. Την είδηση του θανάτου του γνωστοποίησε ο αδελφός του Ευάγγελος Αντώναρος, δημοσιογράφος επίσης και πρώην κυβερνητικός εκπροσώπος, με μια ανάρτηση στη σελίδα του στο facebook. «Με ανείπωτο πόνο στηn καρδιά μου –σημειώνει- αποχαιρετώ σήμερα το μονάκριβο και πολυαγαπημένο μου αδελφό, τον Μάνο. Μας είπε αντίο σήμερα το μεσημέρι μετά από μια άνιση μάχη 20 ημερών. Χάνω τον άνθρωπο που μεγαλώσαμε μαζί στη κρεββατοκάμαρα της οδού Φορνέζη, που παίζαμε πόλεμο με πλαστικά σπαθιά στη πίσω βεραντούλα της μονοκατοικίας μας, που μαλώναμε και μονιάζαμε. Που μπήκαμε κι οι δυο στη δημοσιογραφία από άλλα μετερίζια…»

Ο Μάνος Αντώναρος συνεργάστηκε με τις εφημερίδες «Ελεύθερος Τύπος», «Έθνος», «Βραδυνή», «Εξπρες», «Κέρδος», «Αθλητική Ηχώ» αλλά και με περιοδικά, ενώ υπήρξε από τα ιδρυτικά μέλη του δημοτικού ραδιοσταθμού Αθήνα 9.84. Υπήρξε επίσης διευθυντής στο Κανάλι-5 και παραγωγός στον ΑΝΤ1 Radio και στον Alpha. Στην τηλεόραση εργάστηκε στην παραγωγή ειδήσεων του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, ως διευθυντής προγράμματος στον ΣΚΑΪ, ως διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων του MEGA, ως παρουσιαστής δύο εκπομπών στο Seven-X και ως συντονιστής στο δορυφορικό πρόγραμμα της ΕRT-SAT.

(Φωτογραφία από την προσωπική του σελίδα στο facebook)