Ετοιμάζεται το site του Εθνους

Ετοιμάζεται το site του Εθνους
Ακολουθήστε μας στο Google news

Τη διεύθυνση σύνταξης του ethnos.gr ανέλαβε ο Κώστας Κυριακόπουλος

27 Αυγούστου 2018

Με προσεκτικό σχεδιασμό και προσθήκη ορισμένων νέων συνεργασιών προσεχώς ετοιμάζεται το νέο site «ethnos.gr», της εφημερίδας «Έθνος», που ανήκει στον μιντιακό όμιλο του Ιβάν Σαββίδη.

Την ευθύνη για το στήσιμο ανέλαβε ο Κώστας Κυριακόπουλος, ιδιαίτερα έμπειρος συνάδελφος, μεταγραφή ουσιαστικά από την ψηφιακή πλατφόρμα της Nova στην οποία είχε αναλάβει τη διεύθυνση του γραφείου Τύπου. Αυτήν την περίοδο στελεχώνει το newsroom ενώ συνεχίζεται ο σχεδιασμός του site.

Ο Κώστας Κυριακόπουλος ανέλαβε τη διεύθυνση σύνταξης του ethnos.gr για να «τρέξει» το site το οποίο αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του το επόμενο χρονικό διάστημα. Παρόμοια θέση είχε και στην παλιά «Ελευθεροτυπία», στο επιτυχημένο enet.gr μέχρι και την ώρα που δυστυχώς η «ΧΚ Τεγόπουλος» κατέβασε οριστικά «ρολά». Μετέπειτα ο Κ. Κυριακόπουλος ανέλαβε διευθυντικές θέσεις στον Οργανισμό Συλλογικής Διαχείρισης Έργων του Λόγου (ΟΣΔΕΛ), το cnn.gr και τελευταία στη Nova.

Μέσα στον Οκτώβριο όλα τα ΜΜΕ που ανήκουν στον όμιλο του Ιβάν Σαββίδη αναμένεται να μετεγκατασταθούν στις κτιριακές εγκαταστάσεις που χρησιμοποιούσε παλαιότερα το MEGA στην Παιανία.