ΑΡΗΣ, πρωταθλητής για μία ημέρα

ΑΡΗΣ, πρωταθλητής για μία ημέρα
Ακολουθήστε μας στο Google news

Κυρίαρχος της ραδιοφωνικής επικαιρότητας στη Θεσσαλονίκη ήταν ο Άρης σήμερα.

28 Αυγούστου 2018

Του Brave

Μετά από 4χρόνια απουσίας του από την Super League η νίκη επί της Λαμίας με 0-3, πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους οπαδούς του οι οποίοι... κατέκλυσαν τις αθλητικές συχνότητες και με τις τοποθετήσεις τους εξήραν την ομάδα, τον προπονητή, το λαό φτάνοντας και σε υπερβολές κάποιες φορές, δεδομένου ότι ήταν μόλις το 1ο επίσημο παιχνίδι της ομάδας.

Ο Ραπτόπουλος («Της Κακομοίρας» με τον Γ. Κόκκινο 14:00-16:00, Metropolis 95.5) είχε την τιμητική του καθώς είχε προβλέψει Χ και όπως δηλώνει αγαπά τον ΑΡΗ αλλά σιχαίνεται τους Αρειανούς.

Ξεκίνησε κριτικάροντας τα ραδιόφωνα που έχουν όλη μέρα ΑΡΗ σήμερα λέγοντας πως «οι Αρειανοί έχουν μεγαλύτερες γλώσσες από του βατράχου όταν βαράει έντομο» για να ακολουθήσει καταιγισμός τηλεφωνημάτων  κιτρινόμαυρων ακροατών οι οποίοι τον πήραν φαλάγγι και τον ανάγκασαν να μιλάει επί μια ώρα μόνο για ΑΡΗ. Σε πολλά διαφώνησαν, αλλά σε ένα συμφώνησαν Ραπ, Κόκκινος και ακροατές, ότι η ομάδα έπαιξε καλά αλλά τα πάντα θα φανούν από το τι θα κάνει στο μέλλον ο «Χουντίνι», όπως χαρακτηριστικά αποκάλεσε ο Κόκκινος τον πρόεδρο του Άρη Κ. Καρυπίδη. Και εάν, όπως συμπλήρωσε ο Ραπ, ο Bruno Gama και ο Mateo Garcia (χθεσινοί σκόρερ) θα έχουν να πληρώσουν το super market σε 2 μήνες ...με σαφείς αναφορές στα οικονομικά της ΠΑΕ και στο επιχειρηματικό προφίλ του Καρυπίδη.

Μια από τις καλύτερες εκπομπές του Metropolis με πηγαίως αυθεντικό χιούμορ, φιλικό χαβαλέ αλλά και πολιτική άποψη όταν απαιτείται από το αχτύπητο δίδυμο Ραπτόπουλου-Κόκκινου. Αναμένεται και φέτος να παίξει χωρίς αντίπαλο στο 14:00-16:00.

ΑΤΑΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ
Ακροατής: «Καλό μεσημέρι παιδιά»
ΡΑΠ: «Ποια παιδιά ρε φίλε, χωματίλα έχουμε αρχίσει να μυρίζουμε»

Κόκκινος και Ραπ, συζητούν για το εάν έκαναν καλά που δεν είχαν σήμερα τους δικηγόρους του ΗΡΑΚΛΗ, όπως είχε κανονίσει ο Κόκκινος και λέει ο ΡΑΠ: «Μια χαρά κάναμε Κόκκινε γιατί θα μας πέρναγε το Ράδιο Οδύσσεια και η Φωνή της Τούμπας».