Στις «επάλξεις» και πάλι η Μάρα Ζαχαρέα…

Στις «επάλξεις» και πάλι η Μάρα Ζαχαρέα…
Ακολουθήστε μας στο Google news

Η γνωστή δημοσιογράφος επιστρέφει απόψε (3/9) και πάλι στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR στις 19.55.

03 Σεπτεμβρίου 2018

Να σημειωθεί ότι η Μάρα Ζαχαρέα είναι και διευθύντρια ειδήσεων του καναλιού της Κηφισίας με διευθυντή σύνταξης τον Βασίλη Πελέκη.

Σύμφωνα με τα στελέχη του καναλιού στόχος του «ενημερωτικού τομέα και για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, 2018 – 2019, είναι να συνεχιστεί η δυναμική, ανοδική πορεία του δελτίου, ενισχύοντας το ελεύθερο και οικονομικό ρεπορτάζ, δίνοντας έμφαση στη διεθνή ειδησεογραφία, στα κοινωνικά θέματα και φυσικά στις εσωτερικές πολιτικές εξελίξεις. Στο δυναμικό του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του Star παραμένει η έγκυρη πολιτική συντάκτρια - σχολιάστρια Κάτια Μακρή».

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου (19.55) παρουσιάζει η Κατερίνα Παναγοπούλου, ενώ το μεσημεριανό έχει αναλάβει καθημερινά στις 15:00 η Ελένη Τσαγκά. Το απογευματινό δελτίο ειδήσεων, τις καθημερινές στις 18:30, θα παρουσιάζουν η Κατερίνα Παπακωστοπούλου και η Ράνια Τραγόμαλλου, ενώ το δελτίο στη νοηματική γλώσσα ο Κώστας Χριστοδουλάκος.