Τρεις μέρες, τέσσερα ματς από την ΕΡΤ

Τρεις μέρες, τέσσερα ματς από την ΕΡΤ
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ένα αρκετά καλό τριήμερο αναμένουν τα στελέχη της δημόσιας τηλεόρασης λόγω μπάλας. Καιρού επιτρέποντος βεβαίως βεβαίως…

29 Σεπτεμβρίου 2018

Και περιμένουν και καλά… αποτελέσματα καθώς σήμερα, σε λίγες ώρες, θα μεταδώσουν απευθείας την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα στις 19.00 (ΕΡΤ-1 και ΕΡΤHD). Σε ποδοσφαιρικούς ρυθμούς όμως θα μπούμε νωρίτερα με την εκπομπή «Super League Pre Game» (ΕΡΤ1, 18:00) με τον Νίκο Οικονομόπουλο να φιλοξενεί τον παλαίμαχο τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού, Γιόζεφ Βάντσικ. Οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα πάρουν μια πρώτη γεύση με όλα τα τελευταία νέα από τις δύο ομάδες από τις συνδέσεις με το ΟΑΚΑ και τους Γιώργο Χαϊκάλη (περιγραφή), Στέλιο Σωτηρόπουλο (ρεπορτάζ).

Αύριο (30/9) το ραντεβού με τη Super League ξεκινά στις 16:00 στην ΕΡΤ1 με την απευθείας μετάδοση του αγώνα Απόλλων Σμύρνης – Πανιώνιος σε περιγραφή Γιάννη Καραλή και ρεπορτάζ Γιάννη Αναγνωστόπουλου. Στις 18:00 η εκπομπή «Super League Day» θα βρεθεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αρχικά από τη Ριζούπολη οι Βασίλης Μπακόπουλος και Κατερίνα Αναστασοπούλου θα μεταφέρουν το ρεπορτάζ και τις αντιδράσεις του αγώνα που θα έχει μόλις ολοκληρωθεί και στη συνέχεια θα παραδώσουν τη σκυτάλη στο Κλεάνθης Βικελίδης για το Pre Game του αγώνα Άρης – Αστέρας Τρίπολης. Η αναμέτρηση, που θα μεταδοθεί επίσης απευθείας είναι προγραμματισμένη στις 19:00 με τον Δημήτρη Μπουμπουγιατζή στην περιγραφή και τον Τάσο Πακλατζή στο ρεπορτάζ.

Η βραδιά θα ολοκληρωθεί με την «Αθλητική Κυριακή» στις 22:00. Ο Γιώργος Λυκουρόπουλος και ο Περικλής Μακρής μεταφέρουν την ανασκόπηση όλων των αναμετρήσεων του Σαββατοκύριακου με στιγμιότυπα και ρεπορτάζ για την 5η αγωνιστική, καθώς και όλη την αθλητική κίνηση από την Ελλάδα και το διεθνή χώρο.

Το ποδοσφαιρικό τριήμερο στην ΕΡΤ1 ολοκληρώνεται μεθαύριο (1/10) με τον αγώνα Λαμία – Ξάνθη στις 19:00. Στην περιγραφή θα είναι ο Βασίλης Μπακόπουλος και στο ρεπορτάζ ο Κώστας Χαλβατσιώτης.