Με «τριπλέτα» νέων κύκλων σειρών μπαίνει στον Οκτώβριο το Fox Life

Με «τριπλέτα» νέων κύκλων σειρών μπαίνει στον Οκτώβριο το Fox Life
Ακολουθήστε μας στο Google news

Με νέους κύκλους των επιτυχημένων σειρών της Shonda Rhimes θα μπει ο Οκτώβριος στο Fox Life που στην Ελλάδα μέσω Cosmote TV, Nova, Vodafone TV και Wind Vision.

29 Σεπτεμβρίου 2018

Η αρχή θα γίνει στις 3 Οκτωβρίου με την πρεμιέρα του 15ου κύκλου της σειράς «Grey’sAnatomy» με διπλό επεισόδιο στις 21.00. Για άλλη μια φορά οι πρωταγωνιστές καλούνται να πάρουν αποφάσεις ζωής και θανάτου, να έρθουν αντιμέτωποι με τους ίδιους τους εαυτούς αλλά και να μας υπενθυμίσουν πως οι ανθρώπινες σχέσεις και η ίδια η ζωή δεν είναι ποτέ άσπρο ή μαύρο! Ένα ειδύλλιο φαίνεται να ξεκινά για τη Meredith (EllenPompeo) στο νέο κύκλο, ενώ η Teddy (Kim Raver) εμφανίζεται πιο δυναμική από ποτέ στο Grey Sloan Memorial Hospital, μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της. Δύο νέες αφίξεις γοητευτικών ιατρών αναμένεται να ταράξουν ακόμα περισσότερο τα νερά στα νέα επεισόδια.

Μυστήριο και ίντριγκες υπόσχονται και τα νέα επεισόδια του 5ου κύκλου της σειράς «How To Get Away With Murder» που θα αρχίσει να μεταδίδεται από τις 8/10 στις 21.00. Μετά τη νίκη της Annalise (Viola Davis) επί της συλλογικής αγωγής στο Ανώτατο Δικαστήριο, οι Michaela (Aja Naomi King), Connor (Jack Falahee), Asher (Matt McGorry) και Laurel (Karla Souza) προχωρούν στο επόμενο κεφάλαιο της ζωής τους. Όμως ένα μυστήριο που αφορά κάποιον από την ομάδα ξεδιπλώνεται και σημαντικές σχέσεις διαλύονται, ενώ καινούρια μυστικά έρχονται στην επιφάνεια!

Πρεμιέρα θα κάνει στις 11/10 και ο δεύτερος κύκλος της σειράς «Station 19» που θα μεταδίδεται κάθε Πέμπτη στις 21:00. Το τελευταίο επεισόδιο του 1ου κύκλου έκλεισε με την ομάδα πυροσβεστών να εγκλωβίζεται σε έναν ουρανοξύστη στην προσπάθειά τους να σβήσουν τη φωτιά που έχει ξεσπάσει. Πέρα από τους Ryan Tanner (Alberto Frezza) και την Δρ. Miranda Bailey (Chandra Wilson) οι οποίοι έχουν μείνει στο σταθμό και προσπαθούν να επαναφέρουν στη ζωή τον Pruitt Herrera (Miguel Sandoval), οι υπόλοιποι πυροσβέστες βρίσκονται σε κίνδυνο καθώς μια έκρηξη προκαλεί νέο πανικό και μια αλληλουχία τραγικών γεγονότων. Θα τα καταφέρουν να βγουν όλοι ζωντανοί;