Στήλες - Δημήτρης Κανελλόπουλος

Εχουν καταλάβει αλήθεια τι ραδιόφωνο θέλουν στο Athens Voice 102.5;

19 Οκτωβρίου 2018

Γιατί μουσικό ραδιόφωνο δεν μπορεί να είναι έτσι όπως το έχουν κάνει...

Του Δημήτρη Κανελλόπουλου

Γιατί είναι λίγο δύσκολο ένα μουσικό ραδιόφωνο να μεταδώσει live μία εκπομπή με θέμα της «Είναι ελαττωματικές οι ιδέες της αριστεράς; Ένα πολιτικό debate για τα όρια αριστεράς-δεξιάς» με καλεσμένους τον Μάκη Βορίδη, τον Νίκο Μαραντζίδη και την Αθηνά Δρέττα. Ούτε καν ειδησεογραφικό ραδιόφωνο δεν θα φιλοξενούσε εύκολα μία τέτοια εκπομπή, όσο ενδιαφέρουσα και αν είναι (τη συντόνισε η πολύ καλή στο ρόλο της Κατερίνα Παναγοπούλου).

Πείτε τώρα ότι είστε ακροατής του Athens Voice 102.5, ελάτε να δείτε σύγχυση που χτυπάς. Σε μουσικό ραδιόφωνο είσαι; Μα έχεις να ακούσεις τραγούδι εδώ και 33 λεπτά (τουλάχιστον)! Είσαι σε ενημερωτικό ραδιόφωνο; Μα ακούς να λένε για τραγούδια και μουσικές! Τότε τι είναι; Τίποτε ακριβώς δεν είναι, ένα ραδιοφωνικό συνονθύλευμα που μπερδεύει και απωθεί τον κόσμο.

Τέτοια σύγχυση σε ραδιοσταθμό δεν θυμόμαστε να έχουμε ξανακούσει. Ποιος αλήθεια έφτιαξε τη συνταγή; Έναν άνθρωπο στην Athens Voice που να γνωρίζει δύο-τρία πράγμα από ραδιόφωνο και να βάλει στην άκρη τις όποιες εμμονές δεν έχουν; Γελάει ο κόσμος στους άλλους ραδιοσταθμούς. 

Τζάμπα η προσπάθεια στη συχνότητα. Πάει χαμένη...  

Στην ίδια κατηγορία