Τέλος εποχής για το Mega, «κατέβηκε» το σήμα του από την Digea

Τέλος εποχής για το Mega, «κατέβηκε» το σήμα του από την Digea
Ακολουθήστε μας στο Google news

Στις 02:11 τη νύχτα το «Μεγάλο Κανάλι» χάθηκε από την επίγεια ψηφιακή τηλεόραση.

28 Οκτωβρίου 2018

Με τις «Τρεις Χάριτες», το «Δις Εξαμαρτείν» και σερί επεισόδια των «Απαράδεκτων», το Mega αποχαιρέτησε χθες βράδυ το τηλεοπτικό του κοινό. Λίγο μετά τις 2 τη νύχτα η Digea διέκοψε την εκπομπή του και μισή ώρα αργότερα απέσυρε το κανάλι από τους ψηφιακούς πολυπλέκτες της. Παρόλα αυτά όμως το Mega συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά ως συνδρομητικό κανάλι, μέσα από τις δορυφορικές πλατφόρμες της Nova και της Cosmote TV, όπως είχε γίνει και με το Alter πριν 6 χρόνια. Στο πάνω δεξιά μέρος της οθόνης αναγράφει την ημερομηνία και την ώρα που έπεσε το «μαύρο» από την Digea.



Για την ερχόμενη Τρίτη το Mega θα κληθεί από το ΕΣΡ για αίτημα που κατατέθηκε εκτάκτως την περασμένη Παρασκευή, χωρίς όμως να δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες από το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο για το περιεχόμενό του. Σύμφωνα με πληροφορίες, αφορά τις πτωχευτικές διαδικασίες. 

Την ίδια μέρα θα συζητηθεί στο Πρωτοδικείο Αθηνών η αίτηση των τραπεζών για την υπαγωγή της Τηλέτυπος Α.Ε. σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης, προκειμένου να ξεκινήσει η εκκαθάρισή της εν λειτουργία, στα πρότυπα του ΔΟΛ.