Νέα εκπομπή και τηλεπαιχνίδι από το Open

Νέα εκπομπή και τηλεπαιχνίδι από το Open
Ακολουθήστε μας στο Google news

Κι άλλες πρεμιέρες στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη αυτήν την εβδομάδα...

18 Νοεμβρίου 2018

Μία εκπομπή κι ένα τηλεπαιχνίδι ρίχνουν στη μάχη της τηλεθέασης τα στελέχη του Open από αύριο (19/11). Την αρχή θα κάνει ο Πέτρος Κουσουλός με το «Tοp Story» που θα μεταδίδεται καθημερινά στις 12:50. Εστιάζει σε αστυνομικά θέματα, δικαστικές και κοινωνικές ιστορίες με το «Top Story» κάθε φορά να επικεντρώνεται κυρίως σε ένα θέμα.

Λίγο αργότερα πρεμιέρα θα κάνει στο Open και το «Ποιος ρωτάει;». Πρόκειται για καθημερινό τηλεπαιχνίδι γνώσεων με την Κατερίνα Ζαρίφη που θα μεταδίδεται στις 16:50 και σημασία έχει κυρώις ποιος κάνει την ερώτηση. Μπορεί οι παίκτες να βρίσκονται στο στούντιο, εκείνος που τους ρωτά όμως μπορεί να βρίσκεται οπουδήποτε, ακόμα και πολλά χιλιόμετρα μακριά.

Το πρόσωπο που θα θέσει την ερώτηση στους διαγωνιζόμενους μπορεί να είναι μια γιαγιά, ένας οδηγός λεωφορείου, ένας γιατρός, ο περιπτεράς της γειτονιάς σου, ακόμη και ένας καθηγητής πανεπιστημίου. Τα δύο ζευγάρια των διαγωνιζόμενων αντί να επιλέξουν τον τύπο των ερωτήσεων, επιλέγουν εκείνον που ρωτά από τα πρόσωπα που βλέπουν στην οθόνη μπροστά τους...