Εξι μέρες και έξι νύχτες (θα κάνουν) σερί εκπομπή

Εξι μέρες και έξι νύχτες (θα κάνουν) σερί εκπομπή
Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι τρεις Mappes του Ρυθμού 949 και η Ράνια Κωστάκη θα κλειστούν για 6 συνεχόμενα μερόνυχτα σε ένα ραδιοφωνικό στούντιο μέσα στο Mall.

25 Νοεμβρίου 2018

To είχαν επιχειρήσει και πέρυσι οι «Μappes», Δημήτρης Ουγγαρέζος, Ιωάννα Λαϊου και Σταμάτης Din Dan Done, αλλά λιγότερες μέρες (φωτογραφία). Στον 3ο όροφο του Mall θα βρίσκονται να κάνουν διαρκώς και ασταμάτητα εκπομπή. Εκεί μένουν, έχουν ένα δωματιάκι δίπλα για να κάνουν μπάνιο, να τρώνε, να κοιμούνται λίγο κ.ο.κ. Θα μπουν στο Mall το Σάββατο 15 και θα ξαναβγούν την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου. Είναι ωραία φάση, να πάτε να τους δείτε από κοντά για σέλφι και έτσι.

Ο σκοπός της ενέργειας είναι φιλανθρωπικός: να συγκεντρώσουν μέσα από τον αέρα του Ρυθμού 949, όσα περισσότερα χρήματα γίνεται για την ενίσχυση του έργου των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος. Πώς; Ζητώντας τραγούδια από το σταθμό. Από τις 10/12 έως τις 21/12 στέλνουμε SMS τον τίτλο τραγουδιού και το όνομα μας, στο 19820 (χρέωση 2€ + ΦΠΑ + τέλη κινητής τηλεφωνίας) και αμέσως 2 ευρώ πηγαίνουν στα παιδικά χωριά.

Παρουσιάζει και ραδιοφωνικό ενδιαφέρον όμως: εκείνη την εβδομάδα στον Ρυθμό 94.9 ακούγονται τα πιο απρόβλεπτα κομμάτια. Από Depeche Mode και μεταλιες μέχρι τα «παπάκια στη σειρά» και τους ύμνους της ΑΕΚ, του Παναθηναικου και του Ολυμπιακού... 

Εξι μέρες (και νύχτες) πάντως είναι πολλές και κουραστικές... Τα σκεφτόμαστε τα παιδιά. Αλλά είναι για καλό σκοπό, μην το ξεχνάμε.