Μα από που θα βγαίνει τέλος πάντων ο ΣΚΑΪ 24...

Μα από που θα βγαίνει τέλος πάντων ο ΣΚΑΪ 24...
Ακολουθήστε μας στο Google news

Το... 1/3 των τοπικών καναλιών της Αθήνας έχει ακουστεί ως υποψήφιο για να φιλοξενήσει το νέο τηλεοπτικό εγχείρημα του Γιάννη Αλαφούζου.

11 Δεκεμβρίου 2018

Τις τελευταίες μέρες πάντως, τα κανάλια που «παίζουν» περισσότερο είναι 1) το Extra του Φίλιππου Βρυώνη και 2) το ΑΡΤ του Γιώργου Καρατζαφέρη, αμφότερα με άδεια για ενημερωτικό πρόγραμμα. Το πρώτο έχει αδειάσει εντελώς από ζωντανές εκπομπές παίζοντας μόνο τηλεμάρκετινγκ όλο το 24ωρο, ενώ το δεύτερο -όπως δήλωσε ο ιδιοκτήτης του- αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και δεν θα αντέξει μέχρι το νέο έτος.

Άλλοι τηλεοπτικοί σταθμοί που έχει γραφτεί ότι θα φιλοξενήσουν το ΣΚΑΪ 24 είναι, 1), το «Νέο Epsilon», το έτερο κανάλι του Φίλιππου Βρυώνη που αναπτύσσεται και εκπέμπει σε διάφορες περιοχές της χώρας μέσω αναμεταδοτών, 2), το Attica του Δήμου Ασπροπύργου το οποίο εσχάτως ανανεώθηκε και συνεργάζεται με το οικονομικό SBC, 3), το Blue Sky του Νικηφόρου Κισσανδράκη που συνεχίζει αυτόνομο με δικό του ενημερωτικό πρόγραμμα και, 4), το Smile, που όλο το 24ωρο παίζει μόνο παιδικά.

Οι μόνοι ενημερωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί της Αττικής που παραμένουν ουδέτεροι στην όλη υπόθεση είναι το Channel 9 του Δημήτρη Κοντομηνά, που δεν συμπεριελήφθη στη συμφωνία του πρώτου με τη Motor Oil και το Alert του οποίου οι μετοχές ανήκουν ακόμα στον φυγόδικο Πέτρο Κυριακίδη.