Ο Robbie Williams τη σπάει στον Jimmy Page βάζοντάς του στη διαπασών Black Sabbath

Ο Robbie Williams τη σπάει στον Jimmy Page βάζοντάς του στη διαπασών Black Sabbath
Ακολουθήστε μας στο Google news

Μία απίστευτη είδηση από τον Guardian που τη διαβάζεις και δεν την πιστεύεις.

15 Ιανουαρίου 2019

Ο Robbie Williams λοιπόν και ο Jimmy Page (κιθαρίστας των Led Zeppelin) είναι γείτονες, μένουν στο Holland Park, στο Δυτικό Λονδίνο. Κι έχουν αρχίσει να πλακώνονται από τη στιγμή που ο Robbie Williams αποφάσισε να φτιάξει μία πισίνα. Ο Jimmy Page φοβήθηκε πως οι εργασίες αυτές θα του δημιουργήσουν πρόβλημα στη βίλα του και έστειλε (αυτός ή κάποιος άλλος) επιστολή στο δημοτικό συμβούλιο.

Σε αυτό το γράμμα λοιπόν αναφέρεται πως ο Robbie Williams βάζει τέρμα μουσικές των Black Sabbath, Pink Floyd και Deep Purple επειδή ξέρει πως αυτό τη σπάει στον Jimmy Page.

Και δεν είναι το μόνο, ο Robbie κάνει ακόμα χειρότερα: ντύνεται Robert Plant (!), τον τραγουδιστή των Led Zeppelin δηλαδή και συνοδοιπόρο του Jimmy Page, «φορώντας μία μακριά περούκα και βάζοντας ένα μαξιλάρι κάτω από το πουκάμισό του για να μιμηθεί την μπυροκοιλιά που ο Plant απέκτησε σε μεγάλη ηλικία».

Θυμόμαστε όλοι φυσικά τον Robert Plant να τραγουδάει με ανοιχτό του πουκάμισο, τότε που μεσουρανούσαν οι Zeppelin στις αρχές δεκαετίας του 70 (δείτε τη φωτογραφία).

Μιλάμε για καταπληκτικές καταστάσεις