Σε τροχιά ανόδου ο ΑΝΤ1 κυρίως με μυθοπλασία

Σε τροχιά ανόδου ο ΑΝΤ1 κυρίως με μυθοπλασία
Ακολουθήστε μας στο Google news

«Τρίβουν» τα χέρια τους τα στελέχη του ΑΝΤ-1 ειδικά τις δύο τελευταίες εβδομάδες...

26 Ιανουαρίου 2019

Κι αυτό διότι τα ποσοστά τηλεθέασης που βλέπουν να καταγράφονται από τη Nielsen είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικά. Επιμένοντας σε σειρές μυθοπλασίας έχουν όπως όλα δείχνουν καταφέρει να προσελκύσουν σημαντική μερίδα τηλεθεατών που παρουσιάζει μάλιστα διαρκώς ανοδική τάση. Χαρακτηριστικό είναι ότι χθες (25/1) ο ΑΝΤ-1 κατέγραψε σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία 6,4 ποσοστιαίες μονάδες διαφορά στο σύνολο της ημέρας από το δεύτερο κανάλι και 11,6 ποσοστιαίες μονάδες στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης (prime time).

Σύμφωνα με τα στελέχη του καναλιού του Αμαρουσίου πρόκειται για τη δεύτερη εβδομάδα που καταγράφεται αυτή η εικόνα και όπως είναι αναμένομενο εμφανίζονται ικανοποιημένα ειδικά έπειτα από την κάθετη πτώση που είχε καταγράψει πέρσι το κανάλι. Δεν... πανηγυρίζουν βέβαια γνωρίζοντας ότι υπάρχει ακόμα αρκετός δρόμος και ήδη ορισμένα κανάλια ετοιμάζονται να ρίξουν νέες παραγωγές στο πρόγραμμά τους που μπορεί να ανακατέψουν και πάλι την τράπουλα.

Σύμφωνα πάντως με τα στοιχεία, χθες (25/1) ο ΑΝΤ-1 ήταν πρώτος στο σύνολο της ημέρας στο δυναμικό κοινό (18-54 ) με 19,7 % και στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης (prime time) με 24,2%. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο ALPHA με ποσοστά 13,3% στο σύνολο της ημέρας και 12,6% στο prime time. Πρόκειται βέβαια για μία από τις μεγαλύτερες διαφορες που έχουν καταγραφεί από την αρχή αυτής της τηλεοπτικής σεζόν στο σύνολο του ανταγωνισμού.

Η ανοδική πορεία του ΑΝΤ-1 εντοπίζεται κυρίως τις τελευταίες 12 ημέρες με το κανάλι να πιάνει κορυφή τις 10 από αυτές. Τα περισσότερα προγράμματα του καναλιού του Αμαρουσίου φαίνεται αυτή την περίοδο να καταφέρνουν να βρεθούν στην πρώτη θέση αλλά είναι εμφανές ότι την παράσταση έχουν «κλέψει» οι ελληνικές σειρές μυθοπλασίας με τα αποτελέσματά τους να έχουν... απογειώσει τον ΑΝΤ-1. Ακόμη και η νέα κωμωδία «Μην ψαρώνεις» που έριξαν τις τελευταίες μέρες στη μάχη της τηλεθέασης τα στελέχη του καναλιού έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών ενώ σχεδιάζονται και άλλες τονωτικές ενέσεις για το πρόγραμμα προσεχώς.

Ήδη αύριο (27/1) θα κάνει πρεμιέρα το «Your Face Sounds Familiar» που θα μεταδίδεται κάθε Κυριακή στις 20.45 αμέσως μετά δηλαδή το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού. Την παρουσίαση θα κάνει και πάλι η Μαρία Μπεκατώρου ενώ στην κριτική επιτροπή αυτή τη φορά θα βρίσκονται οι: Μιμή Ντενίση, Αλέξης Γεωργούλης, Δημήτρης Σταρόβας και Γιώργος Μαζωνάκης. Οι δέκα διαγωνιζόμενοι που θα μεταμορφώνονται κάθε φορά είναι οι: Αργύρης Αγγέλου, Ευθύμης Ζησάκης, Μελίνα Μακρή, Βαγγέλης Παναγόπουλος, Κατερίνα Στικούδη, Ίαν Στρατής, Πασχάλης Τσαρούχας, Εύα Τσάχρα, Ελένη Φιλίνη και Χρύσπα.