Εφυγε από τη ζωή ο Τάσος Μενεμενόγλου

Εφυγε από τη ζωή ο Τάσος Μενεμενόγλου
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ενας καλλιτεχνικά ανήσυχος άνθρωπος με πολλά χαρίσματα κι ευαισθησίες πέθανε εντελώς ξαφνικά - τον πρόδωσε η καρδιά του.

25 Ιανουαρίου 2019

Γράφει ο Ιλάν Σολομών

Έλπιζα πριν λίγο πως διάβασα λάθος τα κακά μαντάτα. Όμως ο Τάσος δεν μένει πια μαζί μας. Στην προσωπικότητα του χώρεσαν όλα και έζησαν και ονειρεύτηκαν μαζί του, όπως σε όλους τους γνήσιους ανθρώπους. Δύστροπος, ευαίσθητος, σκεπτικιστής, γκρινιάρης, μεγαλόψυχος, βουλιμικός, δημιουργικός, μοναχικός, ερωτικός και λάτρης του ιδιαίτερου ο Τάσος Μενεμενόγλου του «Πρωινού Φραπέ» στον ΗΧΩ FM του 1989-1990 ως και του δικού του ως το τέλος Ash In Art, έφυγε ξαφνικά.

O Τάσος συνεχίζει όμως να μένει μαζί μας μέσα από τη μουσική του, τους πίνακές του, τα γραπτά του και το Οίκημα Τεχνών Ash In Art. Δεν πίστευε στην κόλαση μήτε και στον παράδεισο. Μόνο στο ασυνείδητο κενό που ακολουθεί τις απώλειες των ανθρώπων και στο οποίο θα αιωρείται και ο ίδιος τώρα πια αιωνίως. Καλές μουσικές και καλές βουτιές ρε μπόλικε άνθρωπε και μη φορέσεις σωσίβιο. Θα σε στενεύει. Και. άκου, κοφ' την πλάκα. :(