Και τώρα... Έλληνες εναντίον Τούρκων κι όποιος αντέξει

Και τώρα... Έλληνες εναντίον Τούρκων κι όποιος αντέξει
Ακολουθήστε μας στο Google news

Επιστρέφει το Survivor στον ΣΚΑΪ από αυτό το Σάββατο (2/2)...

30 Ιανουαρίου 2019

Καλό μήνα θα μας πει το κανάλι του Φαλήρου με το ριαλιτοπαίχνιδό του να επιστρέφει. Το «Survivor Ελλάδα - Τουρκία», αυτή τη φορά, θα μεταδίδεται από τον ΣΚΑΪ, από Σάββατο έως και Τετάρτη στις 21.00. Η προβολή του μάλιστα θα γίνεται παράλληλα στις δύο χώρες. Στο ριαλιτοπαίχνιδο, που πραγματοποιείται και πάλι στον Αγιο Δομήνικο θα διαγωνίζονται δύο ομάδες με δώδεκα παίκτες για κάθε χώρα.

Στον ΣΚΑΪ από αυτήν τη Δευτέρα (4/2) και κάθε μέρα στις 18.30 η Μπάγια Αντωνοπούλου θα παρουσιάζει το «Survivro Πανόραμα». Μαζί της, ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος θα σχολιάζει όλα όσα συμβαίνουν και η πρώην παίκτρια του «Survivor» και παρουσιάστρια Λάουρα Νάργες πoυ θα μεταφέρει τη δική της εμπειρία.

Στην ελληνική ομάδα συμμετέχουν:
1.Η Δήμητρα Βαμβακούση είναι 24 χρονών ασχολείται με το modeling και είναι απόφοιτη T.Ε.Φ.Α.Α (Γυμναστική Ακαδημίας Αθηνών).
2.Ο Σπύρος Γουρδούπης ή αλλιώς Dr.Pips, είναι 28 ετών και μένει στην Πάτρα, πόλη από την οποία κατάγεται.
3.Η Ιουλιέτα Κίτρινου είναι 26 ετών και ζει στη Χίο. Είναι φωτομοντέλο και ηθοποιός.
4.Η Ρία Κολοβού είναι 30 ετών και κατάγεται από την Έδεσσα. Είναι απόφοιτη της Γυμναστικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης και τα τελευταία χρόνια διατηρεί μπουτίκ ρούχων στη Μύκονο.
5.Ο Νίκος Κοσμάς είναι 26 ετών και μένει μόνιμα στην Αθήνα. Η σχέση του με τον αθλητισμό ξεκίνησε από μικρή ηλικία, με την ενασχόληση του με το καράτε.
6.Ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης είναι 24 ετών και μένει μόνιμα στην Αθήνα. Εργάζεται ως σύμβουλος διατροφής και προπόνησης.
7.Η Νάντια Μαυρουδέα είναι 27 ετών και κατάγεται από την Αθήνα. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως Personal Trainer.
8.O Δημήτρης Μαργαρίτης είναι 45 ετών και μένει μόνιμα στην Αθήνα. Είναι παντρεμένος και πατέρας μιας 14χρονης. Εργάζεται ως δεσμοφύλακας στην ψυχιατρική πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού.
9.Ο Κυριάκος Πελεκάνος είναι 39 χρονών από την Κύπρο, personal trainer και πρώην μπασκεμπολίστας στην Εθνική ομάδα εφήβων της Κύπρου.
10.Η Αφροδίτη Σκαφίδα είναι 36 ετών από την Αθήνα. Είναι επαγγελματίας γυμνάστρια και έχει πάρει μέρος σε δύο Ολυμπιακούς αγώνες, ενώ έχει αρκετές διακρίσεις στο ενεργητικό της, ως αθλήτρια στο άλμα επί κοντώ. Η
11.Ο Τόνι Σταυράτης είναι 34 ετών και μένει στη Σαλαμίνα. Έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο και έχει εργασθεί ως ασφάλεια σε υψηλά πρόσωπα.
12.Η Ντέμη Τσαγανού είναι 27 ετών και κατάγεται από τη Λαμία. Επαγγελματικά μοιράζει κόκκινες κάρτες, αφού είναι διαιτητής σε ποδοσφαιρικούς αγώνες ενώ έχει τελειώσει και σχολή Φυσικοθεραπείας.

Στην τουρκική ομάδα συμμετέχουν:
1.Σεντά Οτζάκ, Είναι 34 ετών και κατάγεται από την Προύσα έχει μια δίδυμη αδελφή και είναι αθλήτρια 100 μέτρων μετ’ εμποδίων.
2.Μπουσρά Γιαλτσίν. Είναι 21 ετών και έχει γεννηθεί στο Τοκάτ της Τουρκίας.3 ετών μετακόμισε μαζί με την οικογένειά της στην Κωνσταντινούπολη. Είναι φοιτήτρια γυμναστικής ακαδημίας και τα τελευταία 12 χρόνια ασχολείται με το volleyball.
3.Σουντέ Μπουρτζού. Γεννήθηκε στη Σμύρνη. Είναι 22 ετών και εκπαιδεύτρια TAEKWONDO.
4.Καντέρ Καράκαγια. Γεννήθηκε το 1996 στην Osmangazi. Όταν ήταν στο Λύκειο ο καθηγητής της φυσικής αγωγής διακρίνοντας το ταλέντο της την παρότρυνε να ασχοληθεί με τον στίβο.
5.Ετζέμ Οναράν. Είναι 29 ετών. Μεγάλωσε και μέχρι σήμερα ζει στη Σμύρνη. Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Ege.
6.Μελίσα Εμίρμπαγιερ. Γεννήθηκε στη Σμύρνη το 1995. Φοίτησε στο Πανεπιστήμιο Σμύρνης στο Τμήμα αθλητικών Επιστημών με ειδίκευση προπονήτρια κολύμβησης.
7.Ατακάν Ισίκτουταν. Γεννήθηκε το 1994 στην Κωνσταντινούπολη. Είναι 24 ετών. Κατάγεται από τη Ριζούντα. Έχει μία αδερφή μεγαλύτερη. Έχει αποφοιτήσει από το τμήμα οικονομικών του πανεπιστήμιου Maltepe της Κωνσταντινούπολης με υποτροφία.
8.Γιουσούφ Καράκαγια. Γεννήθηκε στο Elazığ και είναι 24 ετών. Ασχολείται επαγγελματικά με το Kickboxing.
9.Οκάν Κιοκσάλ. Γεννήθηκε το 1987. Είναι ο μικρότερος από τα 8 αδέρφια της οικογένειας. Ασχολείται με την πάλη από 7 ετών.
10.Μπορά Εντίν. Γεννήθηκε το 1984. Είναι παντρεμένος και αυτή τη στιγμή η γυναίκα του είναι έγκυος στον 3ο μήνα.
11.Χακάν Κανίκ. Γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη το 1999 από τούρκους γονείς. Σχολείο πήγε στην Αμερική αλλά λίγα χρόνια αργότερα επέστρεψε στην Τουρκία.
12.Χικμέτ Τουγσούζ. Γεννήθηκε το 1986 στην Αττάλεια της Τουρκίας και έχει 3 αδέρφια. Με τον αθλητισμό άρχισε να ασχολείται από την Δ’ δημοτικού και αγαπάει πολύ όλα τα σπορ.