Το διαγωνιστικό Φεστιβάλ του Μέντα 88 μάζεψε πολύ κόσμο

Το διαγωνιστικό Φεστιβάλ του Μέντα 88 μάζεψε πολύ κόσμο
Ακολουθήστε μας στο Google news

Oι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία με αποτέλεσμα οι Κυριακές στο Kremlino να γίνονται 10 αντί για 4 που ήταν στην αρχή!

31 Ιανουαρίου 2019

Μιλάμε για το Φεστιβάλ νέων τραγουδιών του Μέντα 88. Ενας διαγωνισμός τραγουδιού, ένα φεστιβάλ, μόνο με ολοκαίνουργια τραγούδια, όχι διασκευές. Και το κάνει ο ραδιοσταθμός σε συνεργασία με το Kremlino στον Πειραιά, το Kremlino που ανακαινίζεται πλήρως (διαβάστε ΕΔΩ για τις λεπτομέρειες)

Επειδή λοιπόν οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 350, «αναγκάζονται» οι διοργανωτές να πραγματοποιήσουν 10 προκριματικές Κυριακές (αντί για 4) με live παρουσίαση των καινούργιων τραγουδιών στη σκηνή του Kremlino. Η πρώτη διαλογή έγινε, τα live ξεκινούν την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου.

Κυριακές live: 10, 17,24 /2
3, 17, 24, 31 /3
7, 14, 21, /4
Ο τελικός θα γίνει Κυριακή 5 Μαΐου

Ποιος διαλέγει τους νικητές;
Το κοινό που θα βρίσκεται εκείνες τις Κυριακές στο KREMLINO και μία κριτική επιτροπή που θα αποτελείται από έναν μουσικό παραγωγό του ραδιοφωνικού σταθμού MENTA 88, έναν εκπρόσωπο της δισκογραφικής εταιρίας Panik Records, έναν εκπρόσωπο του website musicity.gr. Όλοι ψηφίζουν με ψηφοδέλτια και μυστική ψηφοφορία, όμως το κοινό θα έχει τον πρώτο λόγο, αφού η γνώμη του θα μετρήσει κατά 60% έναντι 40% της κριτικής επιτροπής στο τελικό αποτέλεσμα.

Το έπαθλο
Τα τραγούδια των τριών πρώτων νικητών θα κυκλοφορήσουν από την Panik Records.
Ο πρώτος νικητής κερδίζει επίσης ένα lyric video για το τραγούδι του από την Panik Records, μία συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό ΜΕΝΤΑ 88, μία παρουσίαση / συνέντευξη στο website musicity.gr, και μία επαγγελματική φωτογράφηση από τον κορυφαίο του είδους Γιάννη Μαργετουσάκη.