Αλέξης Καρακατσάνης: καλλιτέχνης δεν είναι μόνο η φωνή ή τα τραγούδια

Αλέξης Καρακατσάνης: καλλιτέχνης δεν είναι μόνο η φωνή ή τα τραγούδια
Ακολουθήστε μας στο Google news

Διευθυντές μουσικών ραδιοφώνων της Αττικής παίρνουν θέση μέσω του e-tetRadio για το ζήτημα της απαγόρευσης μουσικής και τραγουδιών καλλιτεχνών που παρανομούν.

06 Μαρτίου 2019

Του Αλέξη Καρακατσάνη
Διευθυντής του Easy 97.2 

Προσωπικά πίστευα πάντα ότι «καλλιτέχνης» δεν είναι μόνο η φωνή ή τα τραγούδια ή η σκηνική παρουσία, ή το video clip κ.ο.κ. Ο «καλλιτέχνης» είναι όλα αυτά μαζί με τη στάση ζωής του, τις απόψεις και τις πράξεις του. Μάλιστα τα τελευταία μπορεί να είναι και τα πιο σημαντικά. Οι καλλιτέχνες δε, αποτελούν role models για θαυμαστές και μη.

Κατ’ επέκταση ακόμη κι αν είσαι και ο πιο επιτυχημένος καλλιτέχνης εμπορικά, το σύννεφο της διασημότητας που σε ακολουθεί δε μπορεί να βγάλει από πάνω σου τη σκιά, ίσως της πιο απεχθούς πράξης, που είναι η παιδοφιλία.

Για τον Michael Jackson συγκεκριμένα, το ντοκιμαντέρ που κυκλοφόρησε πριν από 2 ημέρες μας προβλημάτισε ιδιαίτερα, αν και η υπόθεση ξεκίνησε χρόνια πριν. Αποφασίσαμε λοιπόν ότι θα παρακολουθούμε στενά την εξέλιξη του θέματος και αναλόγως θα επανεξετάσουμε το ενδεχόμενο να επαναφέρουμε τα τραγούδια του στο playlist του Easy 97.2