«Σταματάτε να παίζετε Michael Jackson; Σταματάμε να σας ακούμε!»

«Σταματάτε να παίζετε Michael Jackson; Σταματάμε να σας ακούμε!»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Η πλειοψηφία των ακροατών του Easy 97.2 δεν πήρε με καλό μάτι την απόφαση του ραδιοσταθμού να «κόψει» από την playlist του τον «βασιλιά της pop».

06 Μαρτίου 2019

Νωρίτερα (ΕΔΩ) το ξένο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 ανακοίνωσε πως σταματά να παίζει τα τραγούδια του Michael Jackson, λόγω του ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland» που δημοσιοποιεί καταγγελίες εναντίον του για σεξουαλική κακοποίηση σε ανηλίκους.

Το post του Easy 97.2 στο Facebook έχει συγκεντρώσει πάνω από 100 σχόλια μέχρι στιγμής, εκ των οποίων η συντριπτική πλειοψηφία διαφώνησε και μάλιστα έντονα με αυτή την απόφαση. Ορισμένοι μάλιστα βρίζουν τον σταθμό και καλούν σε μποϊκοτάζ, σβήνοντάς τον από μνήμες και τα κινητά τους. Ενδεικτικά κάποια από τα σχόλια:

«Έπαψε να σας αρέσει η μουσική του? Παυετε να μου αρέσετε εσείς λοιπόν. Για τραγουδιστή τον ήξερα. Αν ήθελα γαμπρό για την αδερφή μου θα Ρωτούσα τον Κουλη που είναι και γκομενος....»

«Οκ λοιπον μποϋκοταζ και στον σταθμο σας, σβησιμο απο μνημη κτλ.
Απαραδεκτο. Ραδιοφωνικος σταθμος ειστε, και αρνειστε να παιζετε μουσικες που αλλαξαν τον κοσμο? Ξαφνικα μου το παιζετε και υπουργειο δικαιοσυνης. Αντε γεια.»

«Κι εμείς αντίστοιχα σταματάμε να ακούμε τον σταθμό σας !!! Μουσικός σταθμός είστε όχι υπουργείο δικαιοσύνης!!»

«Μετά από αυτό το σχόλιο, διαγράφτηκε η εφαρμογή σας από το κινητό μου σε δευτερόλεπτα , η σελίδα σας έχει μείον ένα "μου αρέσει " από εμένα τουλάχιστον , ο ραδιοφωνικός σταθμός σας έχασε έναν ακροατή που είχε να λέει τα καλύτερα για εσάς , και από ότι θυμάμαι και εσείς για τον MJ , θα έπρεπε να ντρέπεστε . Είστε Απαράδεκτοι ...»

«Ας τον κρίνουμε σαν καλλιτέχνη, σαν πρωτοπόρο της μουσικής και σαν ποπ είδωλο κι ας αφήσουμε τη δικαιοσύνη να ασχοληθεί με τα του βίου του.»