Το «Αθηναϊκό ντέρμπι» στο γήπεδο του Σπορ FM 94.6

Το «Αθηναϊκό ντέρμπι» στο γήπεδο του Σπορ FM 94.6
Ακολουθήστε μας στο Google news

Μαζί με την υπόλοιπη αγωνιστική δράση στην Super League, την Basket League και τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

07 Μαρτίου 2019

Η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό το ερχόμενο Σάββατο στις 19.30 είναι εκείνη που δεσπόζει στο πρόγραμμα της 24η αγωνιστικής της Super League, και ο Σπορ FM 94.6 βάζει στο κλίμα του «Αθηναϊκού ντέρμπι» όλες τις εκπομπές του, από νωρίς το πρωί μέχρι το απογευματινό pre game show.

Με συνεχείς συνδέσεις με το ΟΑΚΑ το πολυάριθμο δημοσιογραφικό επιτελείο του ραδιοσταθμού θα μεταφέρει το κλίμα από τον αγωνιστικό χώρο και γύρω από αυτόν. Στις 19.30 πίσω από τα μικρόφωνα του Σπορ FM 94.6 θα είναι ο Αλέξης Σπυρόπουλος και ο Νίκος Κατσαρός, στην περιγραφή του παιχνιδιού.

Από το τέλος του ματς και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες θα ακολουθήσουν τα ρεπορτάζ και τα σχόλια από τους δημοσιογράφους του σταθμού, συνεντεύξεις και (φυσικά) επικοινωνία με τους ακροατές.

Η αγωνιστική δράση στους 94.6 συνεχίζεται και το υπόλοιπο Σαββατοκύριακο, με τις αναμετρήσεις Ξάνθη-Αστέρας Τρίπολης (Σάββατο 16.00), ΑΕΛ-Λεβαδειακός (Κυριακή 15.00), Απόλλων Σμύρνης-ΟΦΗ (Κυριακή 16.00), ΠΑΟΚ-Ατρόμητος (Κυριακή 17.15), Λαμία-ΠΑΣ Γιάννενα (Κυριακή 19.30) και Ολυμπιακός-Άρης (Κυριακή 19.30) στην Super League, τα παιχνίδια της Basket League και των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.