Επεσε ξύλο στην ΕΡΤ

Επεσε ξύλο στην ΕΡΤ
Ακολουθήστε μας στο Google news

Πλακώθηκαν δύο αθλητικοί συντάκτες μεταξύ τους....

13 Μαρτίου 2019

Κάτι είπε ο ένας, κάπως του επιτέθηκε ο άλλος, λογοφέραν μεταξύ τους, έπεσε μία μπουνιά, έπεσαν και κλωτσιές, σωριάστηκε αιμόφυρτος ο ένας, του έσπασαν και τα γυαλιά, κλήθηκε περιπολικό, είχαμε και μηνύσεις, τον ψάχνουν για να τον οδηγήσουν στο αυτόφωρο αυτόν με τις γροθιές κ.ο.κ. Ενας κακός χαμός στο αθλητικό τμήμα.

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ τα λέει όλα, κάπως πιο ήπια όπως είναι φυσικό: «Η διοίκηση της ΕΡΤ έχει λάβει πλήρη γνώση του περιστατικού που σημειώθηκε μεταξύ δύο εργαζόμενων δημοσιογράφων της εταιρείας. Οι παράμετροι του περιστατικού εξετάζονται διεξοδικώς από τα αρμόδια υπηρεσιακά όργανα της εταιρείας, ενώ έχουν ήδη κινηθεί οι απαραίτητες πειθαρχικές διαδικασίες για τη διακρίβωση των γεγονότων και τον καταλογισμό ευθυνών, όπου αυτές προκύψουν. Σε καμία περίπτωση δεν θα γίνουν ανεκτές ενέργειες, οι οποίες αντιβαίνουν τον κανονισμό της εταιρείας, την ευπρέπεια και τη συναδελφικότητα».

Ωστόσο η διοίκηση της ΕΡΤ είναι έξαλλη με όσα συνέβησαν και οι κυρώσεις θα είναιο βαριές. Δεν θα ήθελαν να επαναληφθεί και στο μέλλον κάτι αντίστοιχο. Ηδη διατάχθηκε ΕΔΕ