Third World και Hollie Cook μαζί με τον Damian Marley στο Release Athens

Third World και Hollie Cook μαζί με τον Damian Marley στο Release Athens
Ακολουθήστε μας στο Google news

Reggae βραδιά στις 7 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού.

27 Μαρτίου 2019

Αναμφίβολα ένα από τα events που πρωταγωνιστούν στο φετινό συναυλιακό καλοκαίρι είναι το Release Athens, που φέτος διαρκεί -όχι μια, όχι δύο, όχι τρεις- 9 μέρες! Η πρώτη του μέρα θα είναι αφιερωμένη στη reggae, στις ρίζες της αλλά και τη νέα γενιά, με headliner τον μεγάλο Damian Marley και δύο ακόμα ονόματα που ανακοινώθηκαν σήμερα, τους Third World και την Hollie Cook.

Οι Third World ξεκίνησαν την πορεία τους το 1973 και έκτοτε θεωρούνται από τους κορυφαίους πρεσβευτές του ήχου της Τζαμάικα εδώ και 45 (και πλέον) χρόνια, παραμένοντας μία από τις τελευταίες σπουδαίες και δημοφιλείς μπάντες της reggae, με τον ήχο τους να αποτελεί μίξη R&B, funk, pop, rock, dancehall, jazz, drum and bass, ή απλά «reggae-fusion».

Η Hollie Cook αποτελεί μία από τις πιο συναρπαστικές νέες φωνές της reggae αλλά και της pop σκηνής, ενώ διαθέτει ταυτόχρονα ένα πολύ σημαντικό μουσικό background. Έλαβε το βάπτισμα του πυρός στα 19 της χρόνια, όταν συμμετείχε στην επανασύνδεση της θρυλικής post-punk μπάντας των Slits.

Εισιτήρια
Η προπώληση για τη συγκεκριμένη ημέρα συνεχίζεται προς 32 ευρώ (ένα εισιτήριο) και 60 ευρώ (δύο εισιτήρια), και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Επίσης, διατίθεται συγκεκριμένος αριθμός VIP εισιτηρίων με αρχική τιμή στα 80 ευρώ.

Τηλεφωνικά στο 11876
Online στο viva.gr και το releaseathens.gr

Φυσικά σημεία διάθεσης στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Καταστήματα Wind, Ευριπίδης, στον πολυχώρο Yoleni's (Σόλωνος 9, καθημερινά 8:00-00:00, Σάββατο 9:00-00:00, Κυριακή 10:00-20:00), στο Viva Kiosk Συντάγματος (Πλ. Συντάγματος 4, καθημερινά 9:00-21:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00)

Release Athens 2019
Παρασκευή 7 Ιουνίου
Πλατεία Νερού, Φάληρο