Τα social media της συμφοράς και η Ραλλία Χρηστίδου

Τα social media της συμφοράς και η Ραλλία Χρηστίδου
Ακολουθήστε μας στο Google news

Η καλή και σοβαρή αυτή τραγουδίστρια πήρε την απόφαση να αναμιχθεί πιο ενεργά στην πολιτική χωρίς να ρωτήσει τα... social media.

27 Μαρτίου 2019

Του Δημήτρη Κανελλόπουλου

Προβλέπεται πανικός. Νομίζουμε πως η συγκεκριμένη επιλογή της, να κατέβει στις ευρωεκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ (δεν έχει σημασία το κόμμα, αν το έκανε με τη ΝΔ θα ορμούσαν οι απέναντι), θα προκαλέσει αντιδράσεις. Ηδη στα social media έχουν πέσει να τη φάνε. Τα γνωστά, αδηφάγα, social media της συμφοράς. Με τον κάθε πικραμένο να εκφράζει άποψη με τον πιο χυδαίο τρόπο.

Στο Instagram λοιπόν η Ραλλία ανέβασε το παρακάτω κείμενο.

Όσες και όσοι με γνωρίζετε, με ξέρετε καλά. Δεκαπέντε χρόνια μεγαλώνουμε μαζί. Ήμουν πάντα εδώ. «Αθόρυβα»
Χωρίς πολλά λόγια. Γνωρίζετε που «ανήκω» πολιτικά. Κι ας συμφωνούμε. Κι ας διαφωνούμε. Και είμαι συνεπής. Εγώ, η ελαχιστότερη όλων να προταθώ για ευρωβουλεύτρια. Πιστέψτε με. Δεν θα μπορούσα να αρνηθώ αυτή την τόσο τιμητική πρόταση. Η πολιτική παρότι εγείρει πλήθος συνειρμών συνήθως με αρνητική χροιά για μένα παραμένει εκείνη η σπουδαιότερη διαδικασία που μας επιτρέπει να αλλάζουμε ή να διατηρούμε τον τρόπο που επιθυμούμε να ζούμε.
Η πολιτική δεν είναι κραυγές στα τηλεπαράθυρα. Η πολιτική είναι έμπνευση, είναι όραμα, είναι εμπιστοσύνη. Η Ευρώπη είναι το μεγάλο μας σπίτι τα προβλήματα είναι κοινά και είναι απότοκα του οικονομικού συστήματος που έχει επικρατήσει.. Οι εκλογές του Μαΐου δεν είναι β´ τάξης.. Αποτελούν το πιο κρίσιμο σταυροδρόμι για τους λαούς της Ευρώπης. Για αυτό οι προοδευτικοί άνθρωποι, γυναίκες και άντρες, χρειάζεται να ενώσουν τις φωνές τους ενάντια στις κραυγές του λαϊκισμού και του εθνικισμού. Ενάντια στις φωνές του ρατσισμού και της μισαλλοδοξίας. Ενάντια στις κοινωνικές, οικονομικές και έμφυλες ανισότητες. Ενάντια σε εκείνους που σε θέλουν στο περιθώριο..
Μια από αυτές τις φωνές θα είναι και η δική μου. Και μπορεί να είναι και η δική σου. Γιατί αυτή η φωνή μπορεί και πρέπει να ακουστεί δυνατά! 

Ιδού και μερικές από τις αντιδράσεις:

Ραλλία, νομίζω ότι ξέρεις ότι διαφωνώ πολιτικά μαζί σου. Και έπρεπε να αρνηθείς.

Η τρέχουσα κυβέρνηση πρόδωσε τον Ελληνικό λαό και προσπαθεί να επιβάλλει με την βία ένα κατάπτυστο, ενδοτικό προσύμφωνο. Λυπάμαι.

Τώρα σωθηκαμε που θα πας εσύ στην Ευρώπη ... Ντροπή μόνο

δλδ, παίζει να είσαι Δευτέρα-Παρασκευή Βρυξέλλες και το ΣΚ, εξτραδάκια στον Σταυρό του Νότου? Απογοητεύτηκα...

Δεν έχεις σχέση και δεν έπρεπε να δεχτείς εσύ τραγουδάς ΜΟΝΟ.!!!!!Λυπάμαι.....

Ειμαι καθετα αντιθετη με το Συριζα και δεν τον ψηφιζω.Ομως γνωριζω τη Ραλλια απο μωρο και ξερω καλα τους αγωνες της και την πορεια της μεχρι σημερα....Εχει πιστευω , θεληση, γνωσεις, χαρακτηρα και γνωσεις και δεν μου κανει εντυπωση που την επελεξαν απο το κομμα της.Ας της ευχηθουμε ολοι να εχει Καλη Επιτυχια κσι ας αφησουμε τα πικροχολα σχολια γιατι δεν ταιριαζουν με τα θελω μας....

Τα φασιστοσκυλα θα λυσαξουν. Να σπας πλάκα μαζί τους.

Καλημέρα Ραλλια Αν και ανήκω στον πολιτικό χώρο της Νέας Δημοκρατίας σε συγχαίρω για την πρόταση πού σού έγινε.

Ίσως μετά τις εκλογές που θα σε μαυρίσουν σαν υποψηφιότητα να κουνηθει το αριστερό μυαλουδάκι σου και να συνέλθεις ...