«Έφυγε» ο Βασίλης Λυριτζής

«Έφυγε» ο Βασίλης Λυριτζής
Ακολουθήστε μας στο Google news

Αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας το τελευταίο διάστημα.

02 Απριλίου 2019

Σήμερα, νωρίς-νωρίς το πρωί, «έφυγε» από τη ζωή ο καλός δημοσιογράφος του Real 97.8 και του Έθνους, Βασίλης Λυριτζής. Τους τελευταίους μήνες έδινε μάχη με τον καρκίνο, κάτι που τον έκανε να απουσιάζει τόσο από τη ραδιοφωνική του εκπομπή (περισσότερο) όσο και από την εφημερίδα (λιγότερο). Δυστυχώς, η κακή εξέλιξη της υγείας του ήταν ραγδαία. Από τον Οκτώβριο ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση, όταν και φάνηκαν τα πρώτα σημάδια. Οσοι τον άκουγαν στον Real FM είχαν αντιληφθεί τις δυσκολίες, αρχικά, στην ομιλία του. Ενα πρόβλημα στον εγκέφαλο το οποίο δεν μπορούσαν να εντοπίσουν τι ακριβώς είναι... 

Ο Βασίλης Λυριτζής ήταν επί χρόνια δημοσιογράφος και παραγωγός του (τότε) Flash 9.61, μαζί με τον Δημήτρη Οικονόμου, παρουσιάζοντας την εκπομπή «Εκτός Γραμμής» η οποία το 2002 μεταφέρθηκε και στην τηλεόραση της ΝΕΤ, και μετονομάστηκε σε «Πρώτη Γραμμή».

Το 2010 «μετακομίζουν» αμφότεροι στον ΣΚΑΪ και τον ΣΚΑΪ 100.3, μέχρι το 2017 οπότε κι ο Βασίλης Λυριτζής σποχωρεί για να αναλάβει μαζί με τον Δημήτρη Καμπουράκη το πρωινό 7-10 του Real 97.8.

Τι να πούμε...