Επιστρέφει με τα «1.000» στη μικρή οθόνη για να ξανασυναντήσει τους μικρούς του φίλους

Επιστρέφει με τα «1.000» στη μικρή οθόνη για να ξανασυναντήσει τους μικρούς του φίλους
Ακολουθήστε μας στο Google news

Και πρόκειται σαφέστατα για μία από τις πιο ευχάριστες ειδήσεις...

05 Απριλίου 2019

Ο λόγος για τον Χρήστο Δημόπουλο ο οποίος επιστρέφει στην ΕΡΤ-2 με τι άλλο από μια νέα παιδική εκπομπή. Ο άνθρωπος που έχουμε συνδέσει απόλυτα με το πολύ καλό «Ουράνιο Τόξο», τη βραβευμένη εκπομπή της ΕΡΤ που μας κρατούσε συντροφιά για μια 15ετία, θα κάνει πρεμιέρα αυτήν τη Δευτέρα (8/4) στις 14.30 με τα «1.000 Χρώματα του Χρήστου».

Πρόκειται για τη νέα καθημερινή παιδική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης η οποία, ο Χρήστος Δημόπουλος φιλοδοξεί, να λειτουργήσει ως αντίβαρο στα όσα ζοφερά συμβαίνουν γύρω μας, να γίνει μια όαση αισιοδοξίας για όλους.

Όπως σημειώνουν τα στελέχη της ΕΡΤ ο «Χρήστος Δημόπουλος, παρέα με τα παιδιά, κάνει κατασκευές, προτείνει ποιοτικά βιβλία για τους μικρούς αναγνώστες, διαβάζει γράμματα και e-mail, δείχνει μικρά βίντεο που του στέλνουν και συνδέεται με τον καθηγητή Ήπιο Θερμοκήπιο, ο οποίος ταξιδεύει σ’ όλο τον κόσμο και μας γνωρίζει τις πόλεις όπου έζησε τις απίθανες περιπέτειές του. Τα παιδιά που έρχονται στο στούντιο ανοίγουν, με το μοναδικό τους τρόπο, ένα παράθυρο απ’ όπου τρυπώνουν το γέλιο, η τρυφερότητα, η αλήθεια κι η ελπίδα».

Τη σκηνοθεσία της εκπομπής υπογράφει η Λίλα Μώκου, τα σκηνικά ανήκουν στην Ελένη Νανοπούλου, η διεύθυνση παραγωγής στον Θοδωρή Χατζηπαναγιώτη και η εκτέλεση παραγωγής είναι της RGB Studios.

Καλή αρχή λοιπόν...