Έρχεται και στην Ελλάδα η Tomorrowland

Έρχεται και στην Ελλάδα η Tomorrowland
Ακολουθήστε μας στο Google news

Η «μαγεία» ενός από τα δημοφιλέστερα φεστιβάλ του κόσμου θα μεταφερθεί και στο Φάληρο.

05 Απριλίου 2019

Στο ήδη πολύ πλούσιο συναυλιακό καλοκαίρι, με εγχώρια events όπως το Release Athens, το Ejekt, το Rockwave, το Athens Rocks κ.ά., ήρθε να προστεθεί και το Tomorrowland, ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά events διεθνώς.

Στις 27 Ιουλίου, το UNITE With Tomorrowland θα ενώσει τους People of Tomorrow (τους Ανθρώπους του Αύριο, όπως ονομάζονται οι πιστοί φίλοι του φεστιβάλ σε ολόκληρο τον κόσμο) από την Ελλάδα, την Ισπανία, τη Μάλτα και την Πορτογαλία με το Tomorrowland στο Βέλγιο. Με το Amicorum Spectaculum - ένα από τα μυθικότερα θέματα στην ιστορία του Tomorrowland - το UNITE With Tomorrowland έχει την τιμή να υποδέχεται τους πιο εντυπωσιακούς entertainers στον κόσμο.

Μία μαγική γιορτή με ένα τεράστιο DJ line-up από διεθνείς και εγχώριους καλλιτέχνες επί σκηνής και τη μοναδική δορυφορική σύνδεση με την κεντρική σκηνή του Tomorrowland στο Βέλγιο σε συνδυασμό με μία σκηνή σε κάθε χώρα, προσαρμοσμένη στην αντίστοιχη του κεντρικού φεστιβάλ, με εκπληκτικά ντεκόρ και ειδικά εφέ.

Η προπώληση καταρχάς θα αφορά όσους θα κάνουν προεγγραφή στο tomorrowland.com, μέσω του viva.gr και είναι για τις ημεομηνίες από 15 εως 24 Απριλίου. Σύντομα θα ανακοινωθεί και το όνομα του headliner DJ που θα βρεθεί live στη σκηνή της Αθήνας.