Όταν το ποδόσφαιρο αψήφησε τον πόλεμο, στην ΕΡΑ Σπορ

Όταν το ποδόσφαιρο αψήφησε τον πόλεμο, στην ΕΡΑ Σπορ
Ακολουθήστε μας στο Google news

Στο μικροσκόπιο της εκπομπής «Κάνε παιχνίδι μόνος σου» δύο αναμετρήσεις που ένωσαν -αντί να διχάσουν, όπως γίνεται συνήθως- τους φιλάθλους των ομάδων και έστειλαν μήνυμα ειρήνης.

06 Απριλίου 2019

Την Δευτέρα 8 Απριλίου στις 10 το βράδυ, η ΕΡΑ Σπορ και ο Τάσος Επιτρόπου θυμούνται το ιστορικό φιλικό της ΑΕΚ με την Παρτιζάν Βελιγραδίου, με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων από τη διεξαγωγή του, που έγινε στις 7 Απριλίου 1999 στην βομβαρδισμένη πρωτεύουσα της Σερβίας.

Στο στούντιο θα βρίσκονται ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της ΑΕΚ Ηλίας Ατματσίδης και ο πρώην παραγωγός της ΕΡΑ Σπορ -και ρεπόρτερ της ομάδας- Μιλτιάδης Παναγιωτόπουλος, οι οποίοι βρίσκονταν στο Βελιγράδι εκείνη τη μέρα και έζησαν από κοντά την ατμόσφαιρα του παιχνιδιού. Στο πρώτο μέρος της εκπομπής θα μιλήσει και ο διευθυντής επικοινωνίας της ΑΕΚ, Ανδρέας Δημάτος.

Στο δεύτερο μέρος της η εκπομπή θα αναφερθεί σε μια ακόμα φιλική αναμέτρηση, που έγινε πρόσφατα στην Κύπρο, ανάμεσα στη Νέα Σαλαμίνα και την τουρκοκυπριακή Μαγκούσα Τουρκ Γκουτσού. Εκεί θα ακουστούν ο μεγάλος Ιβοριανός επιθετικός Ντιντιέ Ντρογκμπά, ο εκπρόσωπος των «Peace and Sport» και «Eleven Campaign» Κυριάκος Κυριακόπουλος, που διοργάνωσαν το παιχνίδι, και ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας Θουκής Θουκιδίδης.