Clutch και BRMC και Planet of Zeus και όποιος αντέξει

Clutch και BRMC και Planet of Zeus και όποιος αντέξει
Ακολουθήστε μας στο Google news

Την Τετάρτη 19 Ιουνίου στο Release Athens θα δούμε ξανά μεν τους Clutch στην Ελλάδα, αλλά για πρώτη φορά σε ανοιχτό χώρο.

12 Απριλίου 2019

Κι επειδή γνωρίζουμε πως είναι κορυφαίοι στα live τους ούτως ή άλλως, περιμένουμε πως και πως να ακούσουμε την αγαπημένη τετράδα από το Maryland των ΗΠΑ, στην Πλατεία Νερού, σε open air φεστιβάλ. Κρίνοντας και από τα άλλα ονόματα του line up, δεν έχουν άδικο όσοι μιλούν για μία «βραδιά αληθινό προσκύνημα». Black Rebel Motorcycle Club λοιπόν, μία μπάντα που παίζει ατόφιο rock and roll, από τότε που έβγαλαν το αριστουργηματικό ντεμπούτο τους με τίτλο το όνομά τους, το 2001, έως το περσινό «Wrong Creatures». Και όσοι τους είδαμε πρόσφατα στο Gazzi Music Hall μείναμε με ανοιχτό το στόμα. Πιο πριν θα εμφανιστούν οι δικοί μας, οι καταιγιστικοί Planet Οf Zeus, που θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι και headliners σε άλλη φάση, τόσο καλοί είναι και αυτοί.


Release Athens

Εισιτήρια στα 32 ευρώ (ένα εισιτήριο) και 60 ευρώ (δύο εισιτήρια). Διατίθεται περιορισμένος αριθμός VIP εισιτηρίων προς 80 ευρώ.