Δεν ήξερε ο Δανίκας, δεν ρωτούσε τουλάχιστον;

Δεν ήξερε ο Δανίκας, δεν ρωτούσε τουλάχιστον;
Ακολουθήστε μας στο Google news

Με ένα ακόμα αστείο άρθρο στο Πρώτο Θέμα ο Δημήτρης Δανίκας μας κάνει να βάλουμε τα γέλια...

22 Απριλίου 2019

Του Δημήτρη Κανελλόπουλου

Δεν είναι τόσο αστείο βέβαια όσο η συνέντευξη που έκανε με τον Λευτέρη Παπαδόπουλο, ξεφτιλίζοντας τον μεγάλο στιχουργό μας. Βγάζοντάς τον στο κλαρί κι εκθέτοντάς τον όσο δεν πάει άλλο.

Τώρα λοιπόν ασχολείται με τον Φοίβο Δεληβοριά. Και μας ρίχνει στο κεφάλι έναν «δεκάλογο» δικής του έμπνευσης, με τα περισσότερα από τα... νούμερα που παραθέτει ως παραδείγματα να μην ισχύουν. Θέμα του άρθρου, το γνωστό φιάσκο της συνάντησης του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους καλλιτέχνες. 

Γράφει, ας πούμε: «Θα μπορούσατε να είχατε στείλει επιστολή προς όλα τα κόμματα. Θα μπορούσατε να είχατε ανακοινώσει επισκέψεις δικής σας αντιπροσωπίας προς όλα τα κομματικά γραφεία». Ας ρωτήσει λοιπόν ο Δημήτρης Δανίκας για να μάθει, πριν αρχίσει τις ανοησίες, πως υπήρχαν και άλλες επισκέψεις πιο πριν, σε άλλους αρχηγούς, στον Δημήτρη Κουτσούμπα του ΚΚΕ και τη Φώφη Γεννηματά του ΠΑΣΟΚ.

Και συνεχίζει: «Αυτονόητο ότι η Νέα Δημοκρατία θα αναρτούσε το βίντεο. Αυτονόητο ότι η αξιοποίηση της συνάντησης θα κατέληγε στα θετικά του προεκλογικού αγώνα της "γαλάζιας" παράταξης. Αυτονόητο ότι κάθε κόμμα και κάθε αρχηγός το ίδιο θα έκαμαν. Ουδείς αμφιβάλλει περί όλων αυτών».
Ελα όμως που δεν το έκαναν ούτε ο Κουτσούμπας, ούτε η Γεννηματά... Επομένως δεν είναι αυτονόητο. Μόνο η Νέα Δημοκρατία το έκανε. Είναι το ίδιο με τη συνέντευξη του Λευτέρη Παπαδόπουλου. Κάποιοι άλλοι δημοσιογράφοι θα τον προστάτευαν. Για τον Δημήτρη Δανίκα το αυτονόητο ήταν να τον ξεφτιλίσει, να δείξει έναν υπερήλικα να μιλάει για μουνάκια...

Και συνεχίζει (ξανά): «Το πρόβλημα, όπως εγώ με το καχύποπτο μυαλό μου αρχίζω να το επεξεργάζομαι, είναι ότι κάποιοι από την παρέα δεν συμφωνούν, δεν ανήκουν, δεν ψηφίζουν Νέα Δημοκρατία. Και ότι μετά την ανάρτηση, το δικό τους κόμμα τούς τράβηξε το αυτί και τότε εκείνοι απαίτησαν από την παρέα να διαχωρίσει τη θέση της και να διαμαρτυρηθεί δημοσίως για όλα αυτά».
Δηλαδή ο Δημήτρης Δανίκας θέλει να μας πει τώρα ότι τράβηξαν το αυτί και στον Σταύρο Ξαρχάκο; Και αν ναι, ποιο κόμμα το έκανε; Τι αστειότητες είναι αυτές...

Αυτό που ο καθένας ασχολείται με πράγματα που δεν γνωρίζει, τι να πεις...