Αν είναι δυνατόν, η ΝΔ αποκαλεί την εφημερίδα «Δημοκρατία» συριζοτρόλ

Αν είναι δυνατόν, η ΝΔ αποκαλεί την εφημερίδα «Δημοκρατία» συριζοτρόλ
Ακολουθήστε μας στο Google news

Εχουν τρελαθεί εντελώς στη Νέα Δημοκρατία και βλέπουν παντού φαντάσματα.

22 Απριλίου 2019

Μην τύχει και τους γίνει κριτική ακόμα και από εφημερίδες της Δεξιάς, αντιδρούν ξεσπώντας. Και δεν διστάζουν να βαπτίσουν «Αυγή» ακόμα και την εφημερίδα «Δημοκρατία».

Όλα ξεκίνησαν από στο σημερινό πρώτο θέμα της εφημερίδας με τίτλο «Κόβει τα δώρα ο Κυριάκος» και υπέρτιτλους «Μέγα θέμα μετά από άστοχη(;) δήλωση του Μητσοτάκη στην Κύπρο / Γκάφα ή προαναγγελία περικοπών». Εκτός από το ρεπορτάζ, στο σημερινό της φύλλο υπάρχει και ολοσέλιδο άρθρο του εκδότη Γιάννη Φιλιππάκη με τίτλο «Το σύγχρονο πρόσωπο της διαπλοκής» και βασικό ερώτημα: «Θα κρατήσετε αποστάσεις επιτέλους, κ. Μητσοτάκη; Θα δείξετε ότι είστε ο πραγματικός ηγέτης της παράταξης;».

Ιδού ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα: «Θα μπορούσαμε να απαριθμήσουμε δεκάδες άλλα παραδείγματα που αποδεικνύουν περίτρανα ότι αυτά που πρεσβεύει ο κ. Μαρινάκης αποτελούν την επιτομή της διαπλοκής και της μη κανονικότητας. Δεν θα συνεχίσουμε, γιατί είναι περιττό. Και είναι ηλίου φαεινότερον, για όποιον μπορεί να διαβάζει πίσω από τις γραμμές, ότι ο κ. Μαρινάκης χτίζει σταθερά ένα προφίλ το οποίο, ασχέτως της αποδοχής που δεν έχει, κάποια στιγμή θα θελήσει να το προβάλει ως λύση διακυβέρνησης... Αυτό, όμως, που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις βασικές αρχές της πατριωτικής παράταξης και του μεγαλύτερου κόμματος που την εκφράζει (η βάση του, τουλάχιστον...) είναι η σπουδή που δείχνει η περί την ηγεσία ομάδα της Ν.Δ. να στηρίξει τις θέσεις Μαρινάκη».

Η Νέα Δημοκρατία έσπευσε να απαντήσει λέγοντας πως η «“Δημοκρατία” δεν διαφέρει σε τίποτα από την “Αυγή” και τα συριζοτρόλ ως προς τις σκοπιμότητες που εξυπηρετεί» και ότι «λειτουργεί συνειδητά ως “Δούρειος Ίππος” του ΣΥΡΙΖΑ στήνοντας προβοκάτσιες και fake news σε βάρος της Νέας Δημοκρατίας».

Η απάντηση της εφημερίδας ήταν άμεση, θα έλεγα και χλευαστική: «Το επικοινωνιακό επιτελείο της Νέας Δημοκρατίας, το οποίο θυμίζει παιδική χαρά, αντί να σπεύδει να εκδίδει ανακοινώσεις, να βοηθήσει ουσιαστικά τον Αρχηγό της στην πορεία του προς τη νίκη και να σταματήσει να τον εκθέτει. Τελευταίο επίτευγμα των μαθητευόμενων μάγων, η ομιλία του κ. Μητσοτάκη σε συνέδριο χορηγούμενο από το γραφείο του κ. Αρτεμίου. Αυτά δε τα περί χρηματοδοτών κλπ, αποτελούν κακόγουστη φάρσα. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλούν για σκοινί. Προσκαλούμε τους νεοσύλλεκτους στη Ν.Δ., μετά τις σχολικές διακοπές, σε μαθήματα διαφάνειας».