Ο Πέτρος Κόκκαλης, ο Μητροπολίτης Γαβριήλ και ο Ψαραντώνης στην κάμερα του Rise

Ο Πέτρος Κόκκαλης, ο Μητροπολίτης Γαβριήλ και ο Ψαραντώνης στην κάμερα του Rise
Ακολουθήστε μας στο Google news

Εφ' όλης της ύλης συνεντεύξεις στο κανάλι, κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας.

23 Απριλίου 2019

Η αρχή θα γίνει την Μεγάλη Τετάρτη στις 10.30 το βράδυ, με το 24ωρο ενός υποψήφιου ευρωβουλευτή. Συγκεκριμένα, του Πέτρου Κόκκαλη, του πιο πολυσυζητημένου προσώπου των τελευταίων ημερών, ο οποίος διεκδικεί μια θέση στην ευρωβουλή με τον ΣΥΡΙΖΑ. Μέσα από το Rise αποκαλύπτει το καθημερινό του πρόγραμμα ως υποψήφιος, και το πως η απόφασή του να ασχοληθεί με τα κοινά τον έχει επηρεάσει στην κοινωνική του ζωή.

Μια μέρα αργότερα, την Μεγάλη Πέμπτη στην 1 τα ξημερώματα, ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδέλφειας Γαβριήλ μιλά στον Γεράσιμο Μανωλίδη. Ο νεότερος ιερέας με αυτό το αξίωμα εκφράζει τις απόψεις του για τη σχέση των νέων με την Εκκλησία, τις σχέσεις Εκκλησίας-Κράτους, τη διαφορά αντίληψης παλιών και νέων κληρικών και τα λάθη τους, την περιουσία της Εκκλησίας, τα κόμματα, τη φτώχεια, τα social media, το μπάσκετ, τα... γκράφιτι και -φυσικά, λόγω της περιοχής- την ΑΕΚ.

Ο κύκλος των συνεντεύξεων κλείνει την Κυριακή του Πάσχα στις 8.30 το βράδυ με τον Ψαραντώνη, έναν από τους «θρύλους» της Κρητικής λύρας. Μιλά στην κάμερα του Rise για τον νέο του δίσκο, τη ζωή του, την λύρα που είναι το «όργανο του Θεού», την παράδοση και τις μόδες της εποχής.