Η Κατερίνα Duska απαντάει για το μποϊκοτάζ

Η Κατερίνα Duska απαντάει για το μποϊκοτάζ
Ακολουθήστε μας στο Google news

Θα συμμετάσχει κανονικά στη Eurovision λέει, διαφωνώντας με το μποϊκοτάζ.

24 Απριλίου 2019

Σε παλιότερη συνέντευξή της στο antivirus λοιπόν η Κατερίνα απαντά για το κίνημα που μποϊκοτάρει το Ισραήλ και τις συναυλίες εκεί. update: Δεν είναι άμεση απάντηση στον Roger Waters επομένως όπως γράψαμε αλλά η άποψή της για το θέμα. 

Έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις αυτό το θέμα, το μποϊκοτάζ. Για μένα η Eurovision ήταν πάντα ένας διαγωνισμός φιλίας, ενότητας και πολυπολιτισμικότητας. Αυτό πρεσβεύει σαν μουσικός διαγωνισμός, ανεξάρτητα από τη χώρα που τον φιλοξενεί κάθε χρόνο. Σαν Κατερίνα είμαι μουσικός, δεν είμαι πολιτικός, δεν μπορώ να μιλήσω για τις πράξεις καμιάς κυβέρνησης, κανενός κράτους. Σαν μουσικός θεωρώ ότι ο σκοπός της τέχνης είναι να ενώνει τον κόσμο, όχι να τον διχάζει και γι’ αυτό δεν πρέπει να λογοκρίνεται η μουσική.
Το Ισραήλ πάντα συμμετείχε και αγκαλιαζόταν από αυτόν τον διαγωνισμό. Κάθε χρόνο θα φιλοξενηθεί κάπου ο διαγωνισμός, δεν είναι πολιτικό το θέμα.Σκοπός του είναι να γεφυρώνονται οι διαφορές, συμμετέχουν χώρες από τη Δύση, από την Ανατολή, πολύ διαφορετικά πολιτεύματα μεταξύ τους, διαφορετικές θρησκείες.