Οι εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση και την ευρωβουλή στον ΑΝΤ1

Οι εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση και την ευρωβουλή στον ΑΝΤ1
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ενημερωτικός «τηλεμαραθώνιος» στο κανάλι, με σύσσωμο το δημοσιογραφικό του επιτελείο.

08 Μαΐου 2019

Από τη Δευτέρα 20 Μαϊου ο ΑΝΤ1 μπαίνει κι επίσημα σε κλίμα εκλογών. Μαζί με την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη και τα δελτία ειδήσεων του καναλιού στις 13.00 και τις 19.30 θα φιλοξενούν υποψηφίους κομμάτων των παρατάξεων, αυξάνοντας την χρονική τους διάρκεια μέχρι την Παρασκευή 24 Μαϊου. Επιπλέον, εως και την Πέμπτη 23 Μαϊου εντάσσονται στο πρόγραμμα ειδικές εκπομπές με «τηλεμαχίες», λίγο πριν τα μεσάνυχτα.

Την ημέρα της εκλογικής «μάχης» ο ΑΝΤ1 θα βρίσκεται σε συνεχή ενημερωτική ροή από νωρίς το πρωί μέχρι αργά τη νύχτα. Στις 6 το πρωί ο «τηλεμαραθώνιος» ξεκινά, με τον Γιώργο Παπαδάκη και τους ανταποκριτές του τηλεοπτικού σταθμού να δίνουν το κλίμα από τα εκλογικά κέντρα ανά την Ελλάδα.

Την σκυτάλη παίρνει από τις 12 το μεσημέρι και εως τις 13.45 το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων, ενώ από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 2 τη νύχτα ο Νίκος Χατζηνικολάου συνεχίζει με ζωντανές συνδέσεις από τα στρατηγεία των κομμάτων και τις πρώτες δηλώσεις των πολιτικών αρχηγών.

Στις 7 το απόγευμα ο διευθύνων σύμβουλος της Marc Θωμάς Γεράκης δίνει την πρώτη εκτίμηση για τα εκλογικά αποτελέσματα. Δημοσιογράφοι, αναλυτές και λοιπές προσωπικότητες θα βρίσκονται στο ειδικά διαμορφωμένο στούντιο του ΑΝΤ1 για να συζητήσουν τα ευρήματα της κάλπης και την επόμενη μέρα.