Στήλες - Δημήτρης Κανελλόπουλος

Τετ α τετ με τη Νανά Τράντου

14 Μαΐου 2019

Μιλάμε για το Νο 2 της (παλιότερα) Didi Music ή, καλύτερα, το δεύτερο Νο 1, μισή-μισή την είχαν (έχουν) με τον Νίκο Λώρη.

Του Δημήτρη Κανελλόπουλου

Είπαμε λοιπόν να κάνουμε μία εφ όλης της ύλης συνέντευξη με τη Νανά (η φωτογραφία του Μάριου Βαλασόποιυλου), ένα από τα πιο σημαντικά πρόσωπα στο χώρο των Ελλήνων promoters. Και μιλήσαμε για τα εισιτήρια, για τις τιμές τους, για τις υψηλές αμοιβές των καλλιτεχνών, για τις συναυλίες του καλοκαιριού και άλλα. Αλλά να μας πει και η Νανά Τράντου τι συνέβη με την Didi Music, γιατί χώρισαν οι δρόμοι της με τον Νίκο Λώρη, τι θα συμβεί από δω και πέρα με την εταιρία αλλά και το Terra Vibe στη Μαλακάσα. Να πούμε και για τα πεπραγμένα τους, τα είχαν κάνει όλα σωστά άραγε; Φταίμε εμείς ή άλλοι; Οσοι γνωρίζετε πρόσωπα και καταστάσεις, καταλαβαίνετε. Επρεπε να γίνει αυτή η συνάντηση... 

Πήγα και τη συνάντησα λοιπόν την προηγούμενη Παρασκευή στο γνωστό κτίριο της Didi στην Επτανήσου., στην Κυψέλη. Εκεί που στεγάζεται τώρα η νέα της μεγάλη εταιρία, η High Priority Promotions που φέρνει τους Slayer, τους Jethro Tull, τους (Θεέ μου!) Prophets of Rage και άλλους. Καθίσαμε στον καναπέ και συζητούσαμε για μία ώρα. 

Είπαμε πάρα πολλά που ενδιαφέρουν όλους, όσοι, ασχολούνται με τις συναυλίες. Θα τα διαβάσετε το μεθεπόμενο Σάββατο 25 Μαϊου, αναλυτικά, στην «Εφημερίδα των Συντακτών». 

Στην ίδια κατηγορία