Ένα beach party «διαρκείας» στην παραλία Αγίας Άννας, στην Εύβοια

Ένα beach party «διαρκείας» στην παραλία Αγίας Άννας, στην Εύβοια
Ακολουθήστε μας στο Google news

Πλούσιο line up, ραδιοφωνικός σταθμός που θα παίζει ζωντανά όλο το 24ωρο, αθλητικές δραστηριότητες και διάφορα άλλα events για 5 ολόκληρες μέρες.

20 Μαΐου 2019

Το Beach Party Festival 2019, δημιούργημα της People Entertainment Group που διοργάνωνε το River Party στο Νεστόριο μέχρι το 2017, θα ανοίξει τις πύλες του στην παραλία Αγίας Άννας στην Εύβοια, σε συνεργασία με το Club Agia Anna. Από τις 10 εως τις 14 Ιουλίου καλλιτέχνες από όλα τα είδη της μουσικής, μαζί με δημοφιλείς DJ's, θα βρίσκονται στο Saint Stage, το Beach Stage, το Pool Stage και το VIP Pool Stage του φεστιβάλ. Την «τιμητική» του θα έχει το Ministry of Sound, το μεγαλύτερο club του κόσμου που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Ιδού το πλήρες line up:

Τετάρτη 10/7

Saint Stage
NIGHTSTALKER
ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ

Beach Stage
BAZOOKA
HOLY MONITOR

Pool Stage
LIGHT

Πέμπτη 11/7

Saint Stage
ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ
ΜΑΤΟΥΛΑ ΖΑΜΑΝΗ

Beach Stage
ΒΕΒΗΛΟΣ
ANSER X EVERSOR

Pool Stage
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΑΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ

Παρασκευή 12/7

Saint Stage
ΠΥΞ ΛΑΞ
ΜΕΛΙSSΕS

Beach Stage
ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ
ΠΑΥΛΙΝΑ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ

Pool Stage
YPO
MAD CLIP

Σάββατο 13/7

Saint Stage
ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ
ΚΩΣΤΗΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ

Beach Stage
ΡΕΝΑ ΜΟΡΦΗ
ΜΙΚΡΟΣ ΚΛΕΦΤΗΣ

Pool Stage
SNIK

Κυριακή 14/7

Saint Stage
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

Beach Stage
ΜΑΡΙΖΑ ΡΙΖΟΥ
ANGELIKA DUSK
D3LTA

Pool Stage
GOIN’ THROUGH
NEBMA
TNS
SPARKY T

VIP Pool Stage
ALEXANDROS CHRISTOPOULOS

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ-ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Προπώληση
: viva.gr

5ήμερο εισιτήριο με δικαίωμα κατασκήνωσης:
Τιμή πόρτας: 75€ - early bird εισιτήριο από 35€!

5ήμερο εισιτήριο με κατασκήνωση στη ζώνη GOLD CAMPING:
Τιμή πόρτας: 95€ - early bird εισιτήριο από 55€!

Add on: Tent & Camping Equipment
Βρείτε τη σκηνή σας στημένη στο χώρο του GOLD CAMPING με τον εξοπλισμό που χρειάζεστε να σας περιμένει μέσα σε αυτή. Το πακέτο GOLD CAMPING περιλαμβάνει άνετη σκηνή 2 ατόμων, υπνόσακους και υπόστρωμα. Η αγορά του πακέτου καλύπτει 2 επισκέπτες που θα πρέπει να έχουν ήδη προμηθευτεί τα αντίστοιχα ατομικά 5ήμερα GOLD CAMPING εισιτήρια τους.
Τιμή: 80€

5ήμερο εισιτήριο με διαμονή στους Ξενώνες του φεστιβάλ:
Οι ξενώνες του Beach Party Festival έχουν o καθένας δύο ημίδιπλα κρεβάτια, wc, douche, τραπέζι και καρέκλες για τον εξωτερικό χώρο - ιδανικό για δύο έως τέσσερα άτομα που θέλουν κάτι ανάλογο με σκηνή σε απλότητα, με την άνεση των κρεβατιών και του ιδιωτικού wc.
Τιμή 150€ / άτομο (με διαμονή σε 2κλινο ή 4κλινο δωμάτιο)

5ήμερο VIP εισιτήριο με διαμονή σε Yurt
Ανάμεσα στα σκιερά πεύκα, τα Yurt του Beach Party θα μεταμορφώσουν τις καλοκαιρινές σας διακοπές σε μια εξωτική εμπειρία βγαλμένη από παραμύθι! Με σχεδιασμό που βασίζεται στις νομαδικές γιούρτες των Μογγόλων, στα 45 τ.μ. τους τα Υurt μπορούν να φιλοξενήσουν ως 4 άτομα, καθώς είναι εξοπλισμένα με ένα διπλό κρεβάτι και καναπέδες που μετατρέπονται σε κρεβάτια. Έχουν ακόμη διαφανές τμήμα οροφής από plexiglass για να κοιμάστε κάτω από τ’ αστέρια, air condition, ψυγείο, LCD τηλεόραση και δικό τους μπάνιο - η απόλυτη πολυτέλεια στη φύση!
* Με αυτό το εισιτήριο αποκτάτε πρόσβαση στους VIP χώρους του φεστιβάλ
Τιμή: 390€ / άτομο (με διαμονή σε 3κλινο δωμάτιο)
Τιμή: 307€ / άτομο (με διαμονή σε 4κλινο δωμάτιο)

5ήμερο VIP εισιτήριο με διαμονή σε Cabanas
Μονόχωρες ή δίχωρες, οι Cabanas του Beach Party περιτριγυρίζονται από αυλές, βεράντες ή μπαλκόνι και τα ζεστά βράδια του καλοκαιριού το μέσα γίνεται ένα με το καταπράσινο έξω! Κάθε Cabana έχει τη δική της στεγασμένη και επιπλωμένη βεράντα, με έπιπλα κήπου και τηλεόραση,περιφραγμένη αυλή ή μπαλκόνι με έπιπλα εξωτερικού χώρου! Ακόμη, όλες οι Cabanas μας έχουν air condition, τηλεόραση 32’’ LCD, ελαφριά ψύξη τύπου mini bar ή ψυγείο, βραστήρα, τηλέφωνο, ντουλάπα και δικό τους μπάνιο.
* Με αυτό το εισιτήριο αποκτάτε πρόσβαση στους VIP χώρους του φεστιβάλ
Τιμή: 475€ / άτομο (με διαμονή σε 3κλινο δωμάτιο)
Τιμή: 375€ / άτομο (με διαμονή σε 4κλινο δωμάτιο)

5ήμερο VIP εισιτήριο με διαμονή σε σουίτα του Thalatta Seaside Hotel
Οι σουίτες του Thalatta Seaside Hotel είναι δικές σας, για να ζήσετε τις διακοπές των ονείρων σας: με room service, εξοπλισμό πέντε αστέρων, υπηρεσία turn down, δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο και πολλές ανέσεις. Το κάθε δωμάτιο περιλαμβάνει διπλό κρεβάτι, άνετο καθιστικό με καναπέ που γίνεται κρεβάτι, διπλό ντους με αντιολισθητικό πάτωμα, πετσέτες σώματος και προσώπου, μπουρνούζια και παντόφλες, προϊόντα μπάνιου και περιποίησης, pillow menu, σεσουάρ & μεγεθυντικός καθρέπτης, χρηματοκιβώτιο δωματίου, mini bar, μηχανή espresso, 2 τηλεφωνικές συσκευές, αυτόνομο κλιματισμό, 40” Smart TV & DVD player, καθημερινό housekeeping.
* Με αυτό το εισιτήριο αποκτάτε πρόσβαση στους VIP χώρους του φεστιβάλ
Τιμή: 850€ / άτομο (με διαμονή σε 2κλινο ή 3κλινο δωμάτιο)