Κώστας Μπακογιάννης: «Ο Αθήνα 9.84 να είναι μια φωνή με βάση την ενημέρωση και τον πολιτισμό για όλους τους Αθηναίους»

Κώστας Μπακογιάννης: «Ο Αθήνα 9.84 να είναι μια φωνή με βάση την ενημέρωση και τον πολιτισμό για όλους τους Αθηναίους»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Αθήνα Ψηλά» καταθέτει στο e-tetRadio τις προτάσεις του για το δημοτικό ραδιόφωνο της πόλης.

20 Μαΐου 2019

O Αθήνα 9,84 είναι σταθμός με πολύ μεγάλη ιστορία και ιδιαίτερο συμβολισμό. Έχει ταυτιστεί με την ελεύθερη ραδιοφωνία στην Ελλάδα  και από τα μικρόφωνά του έχουν περάσει σπουδαία ονόματα της δημοσιογραφίας και του πολιτισμού.

Η πρωτεύουσα της χώρας χρειάζεται το δικό της ραδιόφωνο αλλά ουσιαστικά, πραγματικά. Χρειάζεται ένα ραδιόφωνο πολυσυλλεκτικό όπως είναι η Αθήνα. Μια φωνή με βάση την ενημέρωση και τον  πολιτισμό για όλους τους Αθηναίους και όσους αγαπούν το ποιοτικό ραδιόφωνο.

Ένα ραδιοφωνικό σταθμό όμως  που δεν θα εκπροσωπεί τη διοίκηση του Δήμου αλλά θα έχει σημείο αναφοράς και ενασχόλησης τους κατοίκους, τους επαγγελματίες, τις κοινωνικές ομάδες και τους επισκέπτες της Αθήνας.

Να δώσουμε τη μάχη για να μείνει όρθιος ο «Αθήνα  9,84» κρατώντας ζωντανή τη δυναμική και το υψηλό επίπεδο αισθητικής που πρέπει να έχει το ραδιόφωνο της πρωτεύουσας. Ραδιόφωνο που ακούει την πόλη και ακούγεται από τους δημότες της.