Η ΕΡΤ καταδικάζει την «επίθεση μίσους» στον Σεραφείμ Κοτρώτσο

Η ΕΡΤ καταδικάζει την «επίθεση μίσους» στον Σεραφείμ Κοτρώτσο
Ακολουθήστε μας στο Google news

Αιτία, η μη κλήση του Θάνου Τζήμερου (όπως καταγγέλλει ο ίδιος) στο debate της «Επόμενης Μέρας» για την Περιφέρεια Αττικής.

22 Μαΐου 2019

Ο επικεφαλής της «Δημιουργία Ξανά» μέσω Twitter στράφηκε εναντίον του Σεραφείμ Κοτρώτσου και της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, με ορισμένους χρήστες ωστόσο να απευθύνονται με βαρείς χαρακτηρισμούς εναντίον του. Σήμερα η ΕΡΤ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει την λεκτική επίθεση σε βάρος του δημοσιογράφου, λέγοντας πως εφαρμόζει τις οδηγίες του ΕΣΡ για την προβολή των υποψηφίων σε συνεργασία με τα πολιτικά κόμματα.

Η ΕΡΤ καταδικάζει απερίφραστα την αήθη επίθεση που δέχτηκε ο δημοσιογράφος Σεραφείμ Κοτρώτσος, αλλά και η δημόσια τηλεόραση, για τη σύνθεση του πάνελ της εκπομπής της Δευτέρας 20 Μαΐου, μέσω αναρτήσεων στα social media, έμπλεων λεκτικής βίας και ρητορικής μίσους.

Η δημόσια ραδιοτηλεόραση εφαρμόζει στο ακέραιο τις προβλέψεις του νόμου και των οδηγιών του ΕΣΡ για την αναλογική προβολή των υποψηφίων κατά την προεκλογική περίοδο, πάντα σε άμεση συνεννόηση και συνεργασία με τα πολιτικά κόμματα.