«Θα φέρω κάτι καφάσια με ντομάτες και αγγούρια να πετάμε στον Sin Boy»

«Θα φέρω κάτι καφάσια με ντομάτες και αγγούρια να πετάμε στον Sin Boy»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο άνθρωπος φαινόμενο ή, μάλλον, ο άνθρωπος με το τραγούδι φαινόμενο «Mama», συμμετέχει στο μεγάλο «Live Concert In The Park» του Δρόμος 89.8 και ξεσηκώνει αντιδράσεις.

27 Μαΐου 2019

Το Σάββατο 1η Ιουνίου, από τις 4 το απόγευμα και για 7 ολόκληρες ώρες, περισσότεροι από 20 καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής θα βρεθούν στη σκηνή, στον εξωτερικό χώρο του VILLAGE shopping and more (Θηβών 228 Αγ. Ι. Ρέντης) να παίξουν ζωντανά για τους ακροατές του σταθμού.

Σημειώστε ονόματα: Ήβη Αδάμου, Νίκος Απέργης, Ηλίας Βρεττός, Γιώργος Γιαννιάς, Dee Vibes, Ελευθερία Ελευθερίου, Josephine, Πέτρος Ιακωβίδης, Kings, Μαλού, Νικηφόρος, Οnirama, Γιώργος Παπαδόπουλος, Έλενα Παπαρίζου, Αναστάσιος Ράμμος, Μύρωνας Στρατής, Διονύσης Σχοινάς, Sin Boy, Τάμτα, Θοδωρής Φέρρης, Χρήστος Χολίδης και άλλοι.

Το κοινό λοιπόν στο Instagram αλλά και το Facebook του ραδιοσταθμού δεν ενθουσιάστηκε με την επιλογή του Sin Boy. Ενδεικτικά κάποια σχόλια από αυτά που δεν έσβησαν οι διαχειριστές του λογαριασμού:

* Η ραδιοφωνία στην Ελλάδα από το κακό στο χειρότερο... για μερικά ευρώ καταστρέφεται και αυτή τη λίγη αξιοπρέπεια στο τραγούδι που έχει απομείνει. πλασάρονται τέτοια πρότυπα στα παιδιά καταστρέφοντας εντελώς τα εγκεφαλικά τους κύτταρα.
* Έλεος με τον βλάκα.
* Φαντάζομαι δεν θα πληρωθεί.. γιατί μόνο έτσι μπορώ να δικαιολογήσω την εμφάνιση αυτή.. ότι δεν θα πάρει λεφτά..
* Είναι μεγάλο λάθος να βάλετε αυτό το άτομο με τους καταξιωμένους καλλιτέχνες...
* Θα είναι πολύ βλάκας όποιος πάει και κανονικά πρέπει όλοι οι ραδιοφωνικοί σταθμοί και κλαμπ να σταματήσουν να παίζουν τέτοιους καλλιτέχνες, και καλά... Αν είναι δυνατόν... Εντάξει κάναμε τη πλάκα μας άλλα να σταματήσει αυτό το αστείο.
* Θα φέρω κάτι καφάσια με ντομάτες και αγγούρια να πετάμε...