Star, το ψυχαγωγικό κανάλι

Star, το ψυχαγωγικό κανάλι
Ακολουθήστε μας στο Google news

Μπορεί να είναι αδειοδοτημένο ως «γενικού περιεχομένου», ωστόσο δεν δίνει έμφαση στην ενημέρωση.

30 Μαΐου 2019

Την ημέρα των ευρωεκλογών και του πρώτου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών είχε αφιερώσει τον λιγότερο χρόνο στην επικαιρότητα, με την εκλογική του βραδιά να διαρκεί μόλις 4 ώρες -είχε ήδη τελειώσει όταν ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωνε πρόωρες εκλογές- και χωρίς ειδικές εκπομπές. Μάλιστα έκανε και τα χαμηλότερα νούμερα στον ανταγωνισμό, μόλις 6,7% στο σύνολο.

Η ίδια «συνταγή» θα ακολουθηθεί και στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, καθώς στο πρόγραμμα που υπάρχει αναρτημένο στο Star.gr... δεν υπάρχει ούτε μια εκπομπή ή έστω ένα διευρυμένο δελτίο ειδήσεων αφιερωμένο στα αποτελέσματα των εκλογών. Και τις δύο μέρες το Star προτίμησε να αφήσει στην άκρη την πολιτική επικαιρότητα, και να επιμείνει στα παιδικά, τις σειρές και τις ταινίες του.

Όπως είπαμε κι ΕΔΩ, το Star έχει ουσιαστικά μετατραπεί σε ένα ψυχαγωγικό κανάλι, ειδικά μετά την εξαγορά του Alpha από τη Motor Oil, περιορίζοντας (κι άλλο) την ενημέρωση στο πρόγραμμά του. Χωρίς ειδησεογραφικές εκπομπές μεν, παρόλα αυτά όμως το κεντρικό του δελτίο ειδήσεων με τη Μάρα Ζαχαρέα τα πηγαίνει αρκετά καλά.