Εφυγε από τη ζωή ο αντιπρόεδρος του ΕΣΡ, Ροδόλφος Μορώνης

Εφυγε από τη ζωή ο αντιπρόεδρος του ΕΣΡ, Ροδόλφος Μορώνης
Ακολουθήστε μας στο Google news

Στα 76 του χρόνια.

04 Ιουνίου 2019

Ο Ροδόλφος Μορώνης είχε θητεύσει σε πολλά μέσα ενημέρωσης, από διάφορα πόστα. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος στις εφημερίδες «Μεσημβρινή», «Σημερινά», «Τα Νέα» και «Βραδυνή». Ασχολήθηκε με την τηλεόραση, μεταξύ άλλων ως συντονιστής ειδήσεων της Eurovision, παρουσιαστής εκπομπών, γενικός διευθυντής της (πρώην) ΕΤ1 και αναπηρωτής διευθύνων σύμβουλος της ΝΕΡΙΤ.

Διήυθυνε κανάλια και ραδιόφωνα (ΑΝΤ1, Seven X, Cool FM, ΝΕΡΙΤ), δίδασκε τηλεοπτική δημοσιογραφία στο Πάντειο και διετέλεσε πρόεδρος του Ινστιτούτου Οπτικοακουστικών Μέσων και του European Audiovisual Observatory. Ενεργή η συμμετοχή του στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, έχοντας διατελέσει κατά το παρελθόν διευθυντής και μέλος του.

Για τον θάνατο του Ροδόλφου Μορώνη εξέδωσε ανακοίνωση το ΕΣΡ:
Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης βρίσκεται στη θλιβερή θέση να αναγγείλει τον θάνατο του Αντιπροέδρου του Ροδόλφου Μορώνη. Τα μέλη της Ολομέλειας, οι ειδικοί συνεργάτες και όλοι οι εργαζόμενοι εκφράζουν την βαθύτατη θλίψη τους και τα θερμά συλλυπητήριά τους στην οικογένειά του.

Στη θέση του αντιπροέδρου του Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου βρισκόταν από τα τέλη του 2016. Και ήταν άψογος στα καθήκοντά του μπορούμε να πούμε. Συλλυπητήρια στους δικούς του άνθρωπους.