Πανελλαδικό κανάλι και το One Channel

Πανελλαδικό κανάλι και το One Channel
Ακολουθήστε μας στο Google news

Νέος «παίκτης» στο τηλεοπτικό τοπίο. Το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο ενέκρινε τον φάκελό του, τρεις μήνες μετά την αποσφράγισή του.

10 Ιουνίου 2019

Εκπέμποντας ήδη μέσω internet και δορυφόρου -στη Nova και την Cosmote TV- το One Channel του Βαγγέλη Μαρινάκη εξασφάλισε σήμερα την πολυπόθητη άδεια εθνικής εμβέλειας γενικού περιεχομένου. Η εξέλιξη αυτή ανοίγει το δρόμο στο νεοσύστατο κανάλι για να εκπέμψει και στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση, μέσω της Digea, μαζί με τον Alpha, τον ΑΝΤ1, την ΕΡΤ, το Open, τον ΣΚΑΪ και το Star.

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε το ΕΣΡ, αναφέροντας ότι «κατά τη συνεδρίασή του της 10ης/06/2019 ανακήρυξε ομοφώνως προσωρινή δικαιούχο για την χορήγηση άδειας παρόχου ενημερωτικού προγράμματος εθνικής εμβέλειας την εταιρεία «ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ». Σύμφωνα με τη νομοθεσία θα ακολουθήσει ο έλεγχος προέλευσης των οικονομικών μέσων της εταιρείας, που θα ολοκληρωθεί εντός 45 ημερών.

Ήδη το One Channel, πέρα από τις live ενημερωτικές του εκπομπές τις απογευματινές και βραδινές ώρες, έχει εμπλουτιστεί με ντοκιμαντέρ, σειρές και εκπομπές μαγειρικής, έχοντας 24ωρη ροή προγράμματος.