Η συγγνώμη της ΕΡΤ

Η συγγνώμη της ΕΡΤ
Ακολουθήστε μας στο Google news

Αντί να προβάλει χθες το κεντρικό της δελτίο ειδήσεων η ΕΡΤ, έδειχνε για κανά δίωρο (περίπου) την εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Μέγαρο Μουσικής.

11 Ιουνίου 2019

Ακατανόητη κίνηση. Αλλωστε υπάρχει και η ΕΡΤ2 αν ήθελε. Σήμερα η ΕΡΤ απολογείται για την απόφασή της. Προφανώς θα έγινε ένας μικρός (μεγάλος) χαμός στο ραδιομέγαρο. Μην ξεχνάτε άλλωστε πως επιστρέφει και η Νέα Δημοκρατία στα πράγματα, οπότε αρχίζει και... μαζεύεται λίγο η ΕΡΤ. Τρόμος στην Αγία Παρασκευή, σίκουελ.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΕΡΤ:

Το χθεσινό δελτίο ειδήσεων των 21:00 της ΕΡΤ πρόβαλε πολιτική εκδήλωση του κυβερνώντος κόμματος με την συμμετοχή του Πρωθυπουργού και σειράς Υπουργών, όπως πάντα και παραδοσιακά γίνεται και θα συνεχίσει να γίνεται σε ανάλογες περιπτώσεις τόσο για τον Πρωθυπουργό όσο και για τους αρχηγούς άλλων κομμάτων, σε εκδηλώσεις που διεξάγονται κατά την διάρκεια του δελτίου ειδήσεων. Δεν πρόβαλε όμως με τα ανάλογα ρεπορτάζ τις λοιπές ειδήσεις της ημέρας, περιλαμβανόμενης της είδησης για τη διάλυση της βουλής και την προκήρυξη εκλογών. Αυτό ήταν λάθος και η Διοίκηση της ΕΡΤ λυπάται για αυτό.

Είχε προηγηθεί η χθεσινοβραδινή ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας: «Το γεγονός ότι το κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ, αντί ειδήσεων, μετέδωσε σήμερα το σύνολο της προεκλογικής εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ, θα μνημονεύεται ως μνημείο δημοσιογραφικής ντροπής για τη δημόσια τηλεόραση».