Μία βραδιά δεν ήταν αρκετή

Μία βραδιά δεν ήταν αρκετή
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ακόμη μία συναυλία προστίθεται για τον Γιώργο Νταλάρα στο Ηρώδειο στις 20 Ιουνίου καθώς τα εισιτήρια για τις 19 του μήνα εξαντλήθηκαν.

12 Ιουνίου 2019

Το sold out για τον Γιώργο Νταλάρα στο Ηρώδειο ήταν αναμενόμενο και απέδειξε για ακόμη μία φορά πως ένα βράδυ δεν ήταν αρκετό. Έτσι, εκτός από τον αρχικό προγραμματισμό που περιελάμβανε μία συναυλία στις 19 Ιουνίου,προστέθηκε άλλη μία για την επόμενη μέρα.

Ο Γιώργος Νταλάρας παρουσιάζει, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών, δύο συναυλίες με τη Συμφωνική Ορχήστρα της Σμύρνης υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Hakan Sensoy.Οι βραδιές στο Ηρώδειο που φέρνει επί σκηνής εξαιρετικούς μουσικούς από τις δύο πλευρές του Αιγαίου, θα περιλαμβάνουν επιλογή τραγουδιών Ελλήνων συνθετών, μπαλάντες της Μεσογείου, παραδοσιακά τραγούδια, καθώς και ένα ιδιαίτερο αφιέρωμα με τραγούδια από τη Μικρά Ασία του Απόστολου Καλδάρα.

Με τη Συμφωνική Ορχήστρα Σμύρνης συνεργάζεται μία ομάδα από σπουδαίους Έλληνες σολίστες. Συμμετέχει η Ασπασία Στρατηγού και η χορωδία «Μελωδοί» υπό τη διεύθυνση του Γιώργου Ζιάκα.

Ώρα έναρξης: 21:00

Αγορά Εισιτηρίων:Ταμεία Φεστιβάλ Αθηνών και ticketmaster.gr