Σταματάει από τα FM το ραδιόφωνο του Πανεπιστημίου της Πάτρας

Σταματάει από τα FM το ραδιόφωνο του Πανεπιστημίου της Πάτρας
Ακολουθήστε μας στο Google news

Έπειτα από 5 χρόνια αποχωρεί από τους 90.4.

29 Ιουνίου 2019

Διακόπτει την εκπομπή του στα FM από την ερχόμενη Δευτέρα ο UP FM. Την τελευταία πενταετία το Πανεπιστήμιο της Πάτρας νοίκιαζε την συχνότητα 90.4 του Ημέρα FM και οι εκπομπές των φοιτητών μεταδίδονταν από εκεί όλο το 24ωρο. Ο ραδιοσταθμός ξεκίνησε ως εκπομπή-ένθετο στην ΕΡΑ Πάτρας, ενώ μετά το «μαύρο» του 2013 «μετακόμισε» στη συχνότητα του (πρώην) Δυτικού 103.7, με περισσότερες ώρες προγράμματος.

Ο σταθμός θα συνεχίσει να εκπέμπει μέσω web, ωστόσο οι υπεύθυνοί του είναι βέβαιοι πως θα επιστρέψει, δηλώνοντας ότι η νέα ραδιοφωνική χρονιά θα τους βρει και πάλι στα FM. Αναλυτικά η ανακοίνωση του UP FM:

Μετά από 5 χρόνια μετάδοσης του προγράμματός μας από τη συχνότητα των 90,4, από τη Δευτέρα 1 Ιουλίου διακόπτεται η συνεργασία της πολιτιστικής ομάδας του UP FM με τον Ημέρα FM. Καθ' όλη τη διάρκεια της συνεργασίας αυτής, η ομάδα του σταθμού μας έδειξε με κάθε τρόπο το σεβασμό της απέναντι στον Ημέρα FM αλλά και την προσπάθεια της για ποιοτικό ραδιόφωνο.

Ένας γεμάτος κύκλος 5ετους πορείας κλείνει για τον UP FM και ένας νέος ξεκινά τώρα, γεμάτος νέες προκλήσεις στις οποίες είμαστε σίγουροι πως θα ανταποκριθούμε.
Το ραδιοφωνικό μας ραντεβού μένει συνεπές διαδικτυακά μέσω του http://upfm.upatras.gr/.

Είμαστε βέβαιοι ότι η νέα ραδιοφωνική χρονιά θα μας βρει και πάλι στις επάλξεις των ερτζιανών, μένοντας πάντα πιστοί σε όσα πρεσβεύει η ομάδα μας.

Ευχαριστούμε τους ακροατές και τους φίλους του UP FM για τα μηνύματα στήριξης των τελευταίων ημερών.

Καλό καλοκαίρι σε όλους.