To Bartesera και το Booze πέταξαν έξω την Athens Voice

To Bartesera και το Booze πέταξαν έξω την Athens Voice
Ακολουθήστε μας στο Google news

Δύο πολύ γνωστά μπαρ της Κολοκοτρώνη, στο κέντρο της Αθήνας, αρνούνται πλέον να έχουν σταντ με το free press μετά τη γνωστή, ρατσιστική, ανάρτηση.

03 Ιουλίου 2019

Το ένα είναι το Booze Cooperativa. Ο ιδιοκτήτης του Νίκος Λούβρος ήταν απόλυτος σε συνέντευξή του που θα βγει στην Εφημερίδα των Συντακτών: «Το Booze Cooperativa είναι (ήταν) στη λίστα σημείων διανομής της Athens Voice Το χαρτί δεν το πετάω, έχω οικολογική συνείδηση, οπότε η εφημερίδα θα βρίσκεται πλέον στο wc, στη θέση που της πρέπει».

Στο ίδιο μήκος κύματος και το Bartesera με ανάρτησή του στο facebook:
«Η δουλειά μας είναι κομμάτι της ζωής μας. Όταν φτιάξαμε το Bartesera πριν δεκατέσσερα χρόνια, είχαμε πει ότι θέλαμε να είμαστε περήφανες-οι για αυτό που κάνουμε, να μπορούμε να υποστηρίξουμε κάθε πτυχή της δραστηριότητας μας. Πάνω απ’ όλα, να δείχνουμε έμπρακτα το σεβασμό μας στους πελάτες και τους εργαζόμενους του Bartesera, καθώς και στο κοινωνικό σύνολο. Πριν δυο μέρες διαβάσαμε ένα απάνθρωπο σχόλιο στην Athens Voice σχετικά με τον τραγικό θάνατο της νοσοκόμας Γκαϊανέ Κασαρτζιάν στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας. Είμαστε σοκαρισμένες-οι. Γιατί η ζωή έχει αξία ανεξάρτητα από την εθνικότητα. Γιατί είναι πέρα από τα όρια του πολιτισμού η χλεύη του θανάτου. Γιατί οι άνθρωποι δεν μπορούν να χωρίζονται σε "κανονικούς" και μη. Δυστυχώς η διεύθυνση της Athens Voice δεν καταδίκασε το φρικτό σχόλιο. Επιλογή της. Η δικιά μας επιλογή είναι να της ζητήσουμε να αποσύρει από το Bartesera τα τεύχη της Athens Voice και να μην γίνεται αναφορά του ονόματος μας για διαφημιστικούς λόγους. Είναι μια ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στην Γκαϊανέ Κασαρτζιάν».