Ακόμα μία sold out συναυλία από τον Μέντα 88

Ακόμα μία sold out συναυλία από τον Μέντα 88
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο γνωστός ραδιοφωνικός σταθμός τιμώντας φέτος τον Γιώργο Νταλάρα, προγραμματίζει στο Ηρώδειο στις 30 Σεπτεμβρίου συναυλία με πολλούς καλεσμένους.

09 Ιουλίου 2019

Ένα χρόνο μετά την συναυλία- αφιέρωμα στον Δημήτρη Μητροπάνο που έγινε sold out λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωσή της, ο Μέντα 88 γιορτάζει τα μουσικά γενέθλια του Γιώργου Νταλάρα ο οποίος όπως σημειώνουν οι συντελεστές «καθορίζει εδώ και 50 χρόνια το συναίσθημα, την αισθητική, την αγάπη, τον πόνο, την ανάταση και την ιστορική μνήμη ενός ολόκληρου λαού μέσα από το τραγούδι».

Στη συναυλία με τον τίτλο «DUETS», αγαπημένοι συνάδελφοι και κυρίως φίλοι από τα πρώτα χρόνια -τα χρόνια της αθωότητας, τα χρόνια της φωτιάς αλλά και μέχρι σήμερα-, φίλοι μιας ζωής αλλά και νέα αξιόλογα πρόσωπα ανεβαίνουν στη σκηνή για να γιορτάσουν τα μουσικά του γενέθλια τραγουδώντας μαζί του μεγάλα, κλασικά αλλά και απρόβλεπτα ντουέτα.

Φωτεινή Βελεσιώτου, Ελένη Βιτάλη, Γλυκερία, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Γιάννης Κότσιρας, Κώστας Μακεδόνας, Χρήστος Μάστορας, Δημήτρης Μπάσης, Γιώτα Νέγκα, Μαρίζα Ρίζου, Μαρίνα Σάττι, Μπάμπης Στόκας, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Μάριος Φραγκούλης, Μιχάλης Χατζηγιάννης σε δυνατά DUETS με τον Γιώργο Νταλάρα, σε μία συναυλία που συνδιοργανώνουν ο Μέντα 88 και η ΜINOS-EMI/UNIVERSAL. Και ο κατάλογος μεγαλώνει…

Μαζί τους μια εξαιρετική ομάδα μουσικών: Γιώργος Παπαχριστούδης: πιάνο, Γιώργος Μάτσικας - Βασίλης Κορακάκης: μπουζούκι, Χρήστος Ζέρβας: κιθάρα, Θανάσης Σοφράς: μπάσο, Μάνος Γρυσμπολάκης: ακορντεόν, Νίκος Σαμαράς: τρομπέτα, μπουζούκι, Αποστόλης Βαγγελάκης: πνευστά, Μαρίνος Τρανουδάκης - Στράτος Σαμνιώτης: κρουστά, Δημήτρης Γκαβαρδίνας: τύμπανα.

Ώρα έναρξης: 21:00

Τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί.