Media News εν τάχει (10/07)

Media News εν τάχει (10/07)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Όπως είναι λογικό, η νέα κυβέρνηση κυριαρχεί στην ατζέντα των ενημερωτικών εκπομπών.

10 Ιουλίου 2019

Απόψε στις 12 τα μεσάνυχτα, η Σία Κοσιώνη και ο Βασίλης Χιώτης φιλοξενούν στην «Αντίστροφη Μέτρηση» του ΣΚΑΪ τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Παναγιώτη Πικραμμένο. Μαζί τους οι Νίκη Κεραμέως (Υπουργός Παιδείας), Όλγα Γεροβασίλη (ΣΥΡΙΖΑ), Κλέων Γρηγοριάδης (ΜέΡΑ 25) και ο Σταμάτης Μαλέλης, ο οποίος σήμερα αποχώρησε από το ΚΙΝΑΛ. Ακόμα πιο ενδιαφέρουσα, επομένως, η αποψινή εκπομπή.

-------------------------

Μια μέρα αργότερα, την Πέμπτη στις 11 το βράδυ, το «Open Mind» της Έλλης Στάη θα φιλοξενήσει στο στούντιο του Open τους Κώστα Τσιάρα (Υπουργός Δικαιοσύνης), Πάνο Σκουρλέτη (ΣΥΡΙΖΑ), Μπάμπη Παπαδημητρίου (ΝΔ), Κλέοντα Γρηγοριάδη (ΜέΡΑ 25), Νίκο Φελέκη και Στέλιο Στυλιανίδη. Στο επίκεντρο (και εκεί) οι στόχοι του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Αλέξη Τσίπρα, μετά τις κάλπες.

-------------------------

Από κυβερνητικές πηγές για ΕΡΤ και ΑΠΕ: «Είναι τουλάχιστον κωμικό να εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ «ανησυχία» για την απειλή κομματικοποίησης της ΕΡΤ και του ΑΠΕ. Και οι δύο οργανισμοί -τους οποίους η προηγούμενη κυβέρνηση κατήντησε θλιβερά φερέφωνά της- θα επιστρέψουν στον υφυπουργό που είναι αρμόδιος για θέματα Τύπου και Ενημέρωσης, όπως συνέβαινε στις περισσότερες κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης. Όσο για την αποκατάσταση της αξιοπιστίας και της αντικειμενικότητας των δημόσιων φορέων ενημέρωσης, πολύ σύντομα θα φανούν... επί της οθόνης».

-------------------------

Συνεχίζει ενημερωτικά στην πρωινή ζώνη ο Alpha. Από την Δευτέρα 15 Ιουλίου και κάθε μέρα, για κάτι παραπάνω από ένα τρίωρο (09.00 με 12.15) η Βίκυ Χαντζή και ο Παναγιώτης Σουρέλης θα ενημερώνουν τους τηλεθεατές του καναλιού με «άρωμα» καλοκαιριού. Οι ειδήσεις της επικαιρότητας θα συνδυάζονται με άφθονα ταξίδια σε Ελλάδα και εξωτερικό.

-------------------------

Ο Βόλος ΝΠΣ και το International Champions Cup 2019 αποκλειστικά στη Nova. Όλοι οι εντός έδρας αγώνες της νεοφώτιστης ομάδας στην Super League (με τη νέα σεζόν) και το κορυφαίο διεθνές τουρνουά φιλικών αγώνων ποδοσφαίρου (από τις 17/07 εως τις 10/08) θα προβάλλονται από τα κανάλια Novasports.