«Γελοιότητες» όσα είπε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου απαντά η Liberation

«Γελοιότητες» όσα είπε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου απαντά η Liberation
Ακολουθήστε μας στο Google news

Διεθνής η ξεφτίλα: η Γαλλική εφημερίδα ξεμπροστιάζει τον πρώην δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ για τα «fake news» του...

11 Ιουλίου 2019

Ο βουλευτής, πλέον, Μπάμπης Παπαδημητρίου με αφορμή άρθρο του διευθυντή της Libération είπε στον ΣΚΑΪ 100.3 διάφορα τραγικά. «Υπάρχουν ανταποκριτές ξένου Τύπου που κάνουν εξαιρετική δουλειά και ξέρουν τα θέματα, αλλά και όταν δεν τα ξέρουν κάθονται και τα κοιτάζουν σωστά, αλλά υπάρχει δυστυχώς μια πλέμπα δημοσιογράφων – ανταποκριτών οι οποίοι έγλειφαν τα παπούτσια των Συριζαίων στα γεμάτα καπνό -χασισοκαπνό κιόλας- γραφεία μέσα στο Μαξίμου και έγραφαν μετά ό,τι τους άφηνε το θολωμένο από το χασίσι μυαλό τους».

Η Liberation θυμάται τα περί «σοβαρής Χρυσής Αυγής», αναφέρει τον ΣΚΑΪ ως μέσο λυσσαλέας αντιπολίτευσης κατά του ΣΥΡΙΖΑ και χαρακτηρίζει «γελοιότητες» τις δηλώσεις και fake news μια και η εφημερίδα έχει πάψει να ανήκει στον επενδυτικό όμιλο Ρότσιλντ από το 2014. Χαρακτηρίζει μάλιστα τις δηλώσεις του βουλευτή της Ν.Δ. «τόσο υπερβολικές και γελοίες που θα μπορούσαμε να γελάσουμε».

«Τα σχόλιά του για τη Liberation και τα ξένα μέσα, εμπλέκουν συνεπώς και το συντηρητικό κόμμα, το οποίο βρίσκεται, πλέον στην κυβέρνηση» σχολιάζει η Liberation βάζοντας στο κάδρο και τον κ.Μητσοτάκη. Τον έχει άλλωστε φωτογραφία στο άρθρο της. «Τα σχόλια ενός από τους βουλευτές του, 48 ώρες μετά την εκλογική νίκη, είναι κάτι που θα πρέπει να τον απασχολήσουν» γράφει η εφημερίδα για τον Κ. Μητσοτάκη προσθέτοντας «ιδιαίτερα από τη στιγμή που μάθαμε ότι η δημόσια τηλεόραση της ΕΡΤ θα είναι, πλέον, απευθείας υπό τον έλεγχο του πρωθυπουργού. Η μόνη ανακούφιση: Το κίνημα συμπαράστασης προς την Liberation άμεσα ή μέσω των social media δείχνει πόσο μεγάλο σκάνδαλο δημιούργησαν τα λόγια του Παπαδημητρίου. Ας ελπίσουμε πως ο επικεφαλής της κυβέρνησης θα μπορεί να αναλογιστεί το μέγεθος του σκανδάλου».