Media News εν τάχει (11/07)

Media News εν τάχει (11/07)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Η βιβλική καταστροφή και οι νεκροί που άφησε πίσω της η θεομηνία στην Χαλκιδική, βάζει σε δεύτερη μοίρα τα θέματα των κομμάτων.

11 Ιουλίου 2019

Αλλαγή «ατζέντας» για το αποψινό «Open Mind» της Έλλης Στάη, στις 11 το βράδυ. Το δημοσιογραφικό δυναμικό του Open θα μεταδίδει απευθείας από την Χαλκιδική, τις εικόνες καταστροφής που άφησε πίσω της η φονική κακοκαιρία. Με μικρές αλλαγές και το πάνελ της εκπομπής, στο οποίο θα βρίσκονται ο Κώστας Τσιάρας (Υπουργός Δικαιοσύνης), ο Πάνος Σκουρλέτης (ΣΥΡΙΖΑ), ο Μπάμπης Παπαδημητρίου (ΝΔ), ο Γιώργος Καμίνης (ΚΙΝΑΛ), ο διευθύνων σύμβουλος της MRB Δημήτρης Μαύρος, ο δημοσιογράφος Νίκος Φελέκης κι ο ψυχίατρος Στέλιος Στυλιανίδης.

-------------------------

«Focus» στην εκλογική νίκη της ΝΔ και τα επόμενα σχέδια του ΣΥΡΙΖΑ, στην ΕΡΤ1. Μαζί με τον Πάνο Χαρίτο, στο στούντιο της εκπομπής η Μαρία Σπυράκη (ΝΔ), ο Κώστας Δουζίνας (πρώην βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ), ο αναπληρωτής καθηγητής διεθνών σχέσεων στο πανεπιστήμιο Πελοποννήσου Σωτήρης Ρούσσος, και οι δημοσιογράφοι Μανώλης Κοττάκης και Νίκος Σβέρκος.

-------------------------

«Η επικαιρότητα ...δεν γνωρίζει από διακοπές» λένε στον ΣΚΑΪ, ο οποίος παραμένει «Online». Από τη Δευτέρα και κάθε μέρα στις 12 το μεσημέρι η Μάιρα Μπάρμπα και ο Γιώργος Ευγενίδης θα αναλύουν την επικαιρότητα μέσα από την εκπομπή για το υπόλοιπο του καλοκαιριού.

-------------------------

«Σάρωσε» το Happy Day της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο «δυναμικό» κοινό. Στις ώρες προβολής της η εκπομπή έκανε μέσο όρο 19,3%, ενώ ορισμένες μέρες έφτανε μέχρι και το 26,7%. Μεγαλύτερη πέραση είχε στις γυναίκες από 18 εως 54 ετών, έχοντας μέσο όρο 22,9%.

-------------------------

Και η ΑΕΛ θα «παίζει μπάλα» στη Nova. Όλοι οι εντός έδρας αγώνες των «βυσσινί» στη Super League, για τη σεζόν 2019-2020, θα προβάλλονται μέσα από τα κανάλια Novasports.

-------------------------

Το 18ο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου, που θα λάβει χώρα στην Γκουανγκζού της Νότιας Κορέας, στην ΕΡΤ Sports και τα ψηφιακά μέσα της ΕΡΤ. Από αύριο 12 Ιουλίου και μέχρι τις 28 του μήνα, το δημόσιο αθλητικό κανάλι θα μεταδίδει live τις προσπάθειες 2.600 αθλητών από 194 χώρες, και (φυσικά) εκείνες των 49 μελών της ελληνικής αποστολής.

-------------------------

Νο.1 ραδιόφωνο στο νεανικό και «δυναμικό» κοινό ο Athens DeeJay 95.2. Το ξένο ποπ ραδιόφωνο των Αττικών Εκδόσεων «τα σπάει», όπως λένε οι ιθύνοντές του, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες μετρήσεις της MRB είναι πρώτο σε ακροαματικότητα, σε άντρες και γυναίκες των ηλικιών 15-34, 15-44, 15-54 και 25-44.