Η ΕΡΤ και οι εργαζόμενοί της δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα

Η ΕΡΤ και οι εργαζόμενοί της δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα
Ακολουθήστε μας στο Google news

Τι είπε για την ΕΡΤ, χθες το βράδυ, ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

16 Ιουλίου 2019

Εμφανίστηκε στην εκπομπή του Σεραφείμ Κοτρώτσου, στην ΕΡΤ1 ξεχνώντας όλα εκείνα που μας έλεγαν για απολύσεις, τανκς, κατεδαφίσεις κτλ. Οχι ότι δεν το περιμέναμε.

* Εμείς έχουμε έναν σκοπό: Η Δημόσια Τηλεόραση να είναι ανεξάρτητη, ποιοτική και να έχει τη δυνατότητα να προσφέρει στους Έλληνες αυτό που δεν μπορούν να προσφέρουν άλλα κανάλια.
* Τα περισσότερα έσοδα της  Ε.Ρ.Τ. προέρχονται από το τέλος που πληρώνουν όλοι οι Έλληνες πολίτες. Πρέπει να σεβόμαστε απόλυτα τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων και αυτό θα κάνουμε.
* Θα προσπαθήσουμε μέσα στο επόμενο διάστημα, σε συνεργασία με τη Διοίκηση και με τους εργαζόμενους, να προχωρήσουμε στην αναβάθμιση της Δημόσιας Τηλεόρασης. Το σχέδιο για την Ε.Ρ.Τ. πρέπει να είναι βιώσιμο.
* Η Ε.Ρ.Τ., λοιπόν, και οι εργαζόμενοί της δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα. Τους θέλουμε αρωγούς, τους θέλουμε πρεσβευτές σε μια προσπάθεια αναγέννησης της Δημόσιας Τηλεόρασης.
* Η ανεξαρτησία είναι αυτή που θα δείξει τον δρόμο.
* Η Διοίκηση της Ε.Ρ.Τ. είναι αυτή, η οποία θα επιλέξει τα κριτήρια τα οποία θα θεσπιστούν και το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσει. Δεν θα είναι ο πολιτικός Προϊστάμενος, ο οποίος θα πει τι πρέπει να κάνει η Ε.Ρ.Τ.. Εμείς θα δώσουμε ανεξαρτησία στη Διοίκηση της Ε.Ρ.Τ. για να κάνει αυτό που νομίζει καλύτερο και θα κριθεί από τα αποτέλεσμα.