Ρεσιτάλ πιάνου με άρωμα Κούβας

Ρεσιτάλ πιάνου με άρωμα Κούβας
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Ramón Valle, ένας από τους σπουδαιότερους τζαζ πιανίστες, θα εμφανιστεί την Παρασκευή 30 Αυγούστου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).

18 Ιουλίου 2019

Ο θρυλικός Κουβανός πιανίστας Chucho Valdes είχε αναγνωρίσει, πριν από 25 χρόνια τον Ramón Valle ως το μεγαλύτερο πιανιστικό ταλέντο ανάμεσα στη νέα γενιά μουσικών της χώρας του.

Άλλωστε ο Ramón Valle είχε αρχίσει να παίζει πιάνο σε ηλικία επτά χρονών. Μέχρι σήμερα έχει ηχογραφήσει 13 άλμπουμ, ενώ η τελευταία του κυκλοφορία με τίτλο «The Time Is Now» για πολλούς αποτελεί ίσως τον πιο προσωπικό δίσκο του έως σήμερα, καθώς συνεργάστηκε με τον χρόνια φίλο του, Roy Hargrove.

Αν κάτι χαρακτηρίζει τον Valle εκτός από το ταλέντο του είναι σίγουρα η σκηνική του παρουσία είτε αποτελεί μέρος μίας ορχήστρας, είτε ηγείται ενός τρίο, όπως στη συναυλία του στο ΚΠΙΣΝ όπου θα τον συνοδεύσουν ο Omar Rodriguez Calvo στο κοντραμπάσο και ο Jamie Peet στα ντραμς.

 Στη διάρκεια της καριέρας του έχει κερδίσει πολλά βραβεία και έχει παίξει σε σημαντικούς χώρους σε ολόκληρο τον κόσμο, καθώς και στα μεγαλύτερα φεστιβάλ τζαζ, όπως τα London Jazz Festival και Montreux Jazz Festival.

Ώρα έναρξης: 21:00

Online αγορά εισιτηρίων: www.ticketservices.gr